PRVO LETOVANJE MALOG ARČIJA: Megan i Hari odabrali OVU EVROPSKU detinaciju!

Poznati

PRVO LETOVANJE MALOG ARČIJA: Megan i Hari odabrali OVU EVROPSKU detinaciju!

Saznajte gde letuju i Kejt i Vilijam, kao i zbog čega je kraljici Elizabeti uništen odmor.

Britanska vojvotkinja Megan Markl i princ Hari odveli su sina Arčija na njegovo prvo letovanje, za koje su odabrali jedno od hit destinacija u Evropi, špansko ostrvo Ibicu, piše Miror.

Prema pisanju lokalnih medija i tvrdnjama meštana, porodica je na Ibicu stigla početkom avgusta, a zadržala se tek pet dana. Tačnije, iz Velike Britanije krenuli su nekoliko dana nakon Meganinog rođendana, koji su intimno proslavili u svom domu.

Na Ibicu su doputovali privatnim avionom, i to u uobičajenoj pratnji članova svog obezbeđenja. Prema pisanju Veniti Fera, unajmili su nekoliko lokalnih turističkih vodiča koji dobro poznaju područje na kojem su boravili.

Megan ovo nije bila prvi poseta Ibici, pa možda zapravo ne iznenađuje da su baš nju odabrali. Naime, ona je tamo letovala 2016. godine s modnom dizajnerkom i prijateljicom Mišom Nonu, koja je zapravo zaslužna za Meganino i Harijevo upoznavanje.

Detalji ovogodišnjeg odmora vojvoda od Saseksa nisu poznati, npr. poput mesta na kom su tačno odseli, iako se pretpostavlja da su unajmili neku od privatnih vila na mirnijem delu ostrva.

Za razliku od Megan i Harija, princ Vilijam i vojvotkinja Kejt Midlton za svoj su odmor odabrali nešto egzotičniju destinaciju, idilično ostrvo Mistik na Karibima.

 

Oni su unajmili vilu s takozvanim beskonačnim bazenom, đakuzijem, otvorenim paviljonom za večeranje, prostorijom s barom, sobom za učenje, četiri spavaće sobe i dečjih soba, čija cena nedeljnog najma iznosi 27 hiljada britanskih funti.

Letni praznici članova kraljevske porodica i dalje traju, a tada ne izvršavaju službene dužnosti. Očekuje se kako će Megan i Hari jedan period provesti u Škotskoj, tačnije u porodičnom dvorcu gde odmara kraljica Elizabeta. Ona s princem Filipom tamo boravi nekoliko nedelja, tokom kojih im se pridružuju i ostali članovi porodice.

Kraljičin odmor ove je godina pokvarila činjenica da je bila prisiljena otkazati lov na tetrebe, s obzirom na to da se njihov broj smanjio zbog insekata i lošeg vremena, izvestio je Ekspres.

Prinčevi Čarls, Vilijam i Hari i vojvotkinja Kejt poznati su kao strastveni lovci koji svakog leta odlaze u lov, a prošle su godine sa sobom poveli i malenog princa Džordža. No, ta je vest obradovala Megan, koja se izričito protivi lovu i nije srećna što se princ Hari bavi tim hobijem.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top