PRINCEZA ŠARLOT ISPLAZILA JEZIK SVIMA KOJI SU JE SNIMALI, A HARI JE URADIO ISTO! Roditelji širom sveta ODUŠEVLJENI reakcijom Kejt Midlton (FOTO)

Uncategorized

PRINCEZA ŠARLOT ISPLAZILA JEZIK SVIMA KOJI SU JE SNIMALI, A HARI JE URADIO ISTO! Roditelji širom sveta ODUŠEVLJENI reakcijom Kejt Midlton (FOTO)

Deca su nestašna i svojeglava, bez izuzetka i roditelji često moraju da se dovijaju da nađu način da ih kontrolišu. Ni maleni kraljevići nisu izuzetak, pa se Kejt Midlton našla u neprijatnoj situaciji kada se njena ćerka Šarlot isplazila svim prisutnim zvanicama na skupu na kom su prisustvovali.

Ipak, roditelji širom sveta su oduševljeni njenom reakcijom i hvale je jer misle da je postupila ispravno i primereno.

Naime, Kejt je ovo bilo simpatično i čak se i sama nasmejala ovom nestašluku temperamentne princeze Šarlot.

Komentari su pozdravili reakciju Kejt Midlton jer decu je teško kontrolisati. Neki su napisali kako se dive devojčici što može da pokaže jezik i da bi se i oni vrlo rado isplazili na nekoga. Kejt je odreagovala veoma elegantno i pribrano po njihovom mišljenju.

Za princezu su rekli da ona ima humor svog oca Vilijama i bake Dajane,a da je slične nestašluke radio i Džordž i da isto očekuju i od Luisa kada još malo poraste.

Korisnici društvene mreže Tviter su oduševljeni Šarlotinim ispadom i prisetili su se da je istu stvar uradio i njen stric princ Hari kada je bio njenih godina.

Izvor: Kurir

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Uncategorized

Popularno

To Top