Duško Tošić pripremio Jeleni OGROMNO I PAPRENO iznenađenje!

instagram

Poznati

Duško Tošić pripremio Jeleni OGROMNO I PAPRENO iznenađenje!

Navodno, ono što će joj pokloniti za rođendan jeste i Jelenina velika želja.

Jelena Karleuša je po prvi put proslavila rođendan bez svoje majke Divne, ali zato joj je publika u Vrnjačkoj Banji, gde je nastupala, priredila pravo iznenađenje.

U jednom trenutku publika je glasno počela da skandira njeno ime a potom su joj otpevali i rođendansku pesmicu. Ganuta Jelena im se zahvalila, a ubrzo nakon toga mladić iz publike joj je doneo tortu.

Ipak, tu nije kraj iznenađenjima za ovu pevačicu. Naime, kako pišu mediji, njen suprug Duško Tošić pripremio joj je veliko iznenađenje. Kako se šuška, slavni fudbaler bi mogao supruzi pokloniti jahtu kako bi joj ispunio želju jer obožava more.

„Njihove ćerke su od najranijeg detinjstva navikle da putuju širom sveta, zbog tatinog posla, i često ih vode na more. Devojčice su jednom rekle tati da bi volele da imaju svoj brod, kojim bi cela porodica plovila“ – rekao je izvor.

Navodi se i da je u pitanju jahta od 26 metara, sa četiri kabine, tri kupatila i kućnim bioskopom. Cena je oko 800.000 evra, trenutno je usidrena u Španiji, a biće “isporučena” u Crnu Goru.

Izvor: GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top