Mislila je da joj je krenulo kamenje iz bubrega, a rodila trojke

Kuća i porodica

Mislila je da joj je krenulo kamenje iz bubrega, a rodila trojke

Danet Glic iz Južne Dakote u SAD mislila je da će iz bolnice izaći sa nekoliko kamenčića iz bubrega u ruci, a ne sa dve devojčice i sinom.

Osećaj bola u abdomenu Danet je podsetio na onaj koji je imala kada je imala problema sa kamenjen u bubrezima, pa se sa suprugom Ostinom zaputila u bolnicu na pregled. „Počeli su bolovi, pa sam mislila da je kamenje. Imala sam problema sa njima i ranije“, rekla je Danet za televiziju KOTA.

Posle urađene urinoanalize, međutim, doktori su imali velike novosti za Danet. Nije kamenje u bubregu, već porođaj. Imaće blizance. Ona i Ostin su bili na putu da dupliraju broj dece u svom domu, pošto su već imali dvoje.

„Mislili smo da je gotovo. Ostin je stajao sa strane, ljuljao se na stolici, mislili smo o imenima, kada je doktorka tražila još jedno ćebe“, prisetila se Danet. Za samo četiri minuta, troje dece je došlo na svet. Nazvali su ih Blejz, Džipsi i Niki. Sada već otac petoro dece, Ostin i dalje ne može da veruje šta se desilo.

„Kada smo izašli iz bolnice i dalje nisam znao šta se desilo. Glavno da je ona dobro. Još mi sve odzvanja u glavi“, rekao je Ostin.

Izvor: Agencije

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

Popularno

To Top