Bahatost i neverovatno licemerje Megan Markl i princa Harija! (FOTO)

Poznati

Bahatost i neverovatno licemerje Megan Markl i princa Harija! (FOTO)

Pogledajte i kako izgleda luksuzno letovalište na kojem su proveli nedelju dana

Megan Markl i princ Hari definitivno znaju da uživaju, ali koliko god ih voleli, Britanci su šokirani bahatošću i nemilosrdnim trošenjem novca poreskih obveznika na lični luksuz.

Naime, početkom avgusta par je otputovao na Ibicu, gde su proveli nedelju dana u najskupljem letovalištu u kojem odsedaju najpoznatije ličnosti, poput Dejvida Gete i Pola Mekartnija.

1 / 5 FOTO: PROFIMEDIA
Za jednu sedmicu baškarenja u vili na obali mora, izdvojeno je 120.000 funti (131 hiljada evra). U Španiju su stigli privatnim avionom, čije iznajmljivanje košta oko 20.000 funti.

Nakon Ibice, par je otputovao na Azurnu obalu, a paparaci su ih fotografisali prilikom sletanja u Nicu.

Na fotografijama se vidi vojvotkinja Megan sa sinom Arčijem u rukama, a javnost komentariše samo jedno – ponovo privatni avion, ponovo 20.000 funti za njega, iako iz Londona za Francusku dnevno saobraća na desetine komercijalnih letova.

Osim luksuznog i bahatog letovanja, javnost kraljevskom paru na prvom mestu zamera – licemerje.

Naime, i jedno i drugo se predstavljaju kao ljubitelji prirode i ističu svoju zabrinutost za stanje životne okoline, a „svaki čas“ lete privatnim avionom koji je navodno dvostruko veći zagađivaču odnosu na regularnu putničku letelicu.

Pored toga što su dva puta u avgustu leteli privatnim avionom, krajem jula su ga takođe iskoristili da za vikend „skoknu“ do Sicilije.

(Stil.kurir.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top