Svi je znamo kao Minu Lazarević, a ona se zapravo OVAKO ZOVE!

Printscreen

Poznati

Svi je znamo kao Minu Lazarević, a ona se zapravo OVAKO ZOVE!

Glumica Mina Lazarević pobrala je sve simpatije tokom emitovanja „Porodičnog blaga“, a malo ko je primetio da u špici piše njeno pravo ime.

Mina je zapravo Mirjana Lazarević, međutim malo je ko zna tako.

Inače, Mina Lazarević pored glume svira klavir. Sa samo tri godine je počela da uči da svira ovaj insturment, a sa pet upisala muzičku školu „Stevan Mokranjac“. Klavir je bio i ostao njeno prvo opredeljenje. Išla je na republička i savezna takmičenja, osvajala je prve nagrade iz solfeđa i klavira.

Prirodan put bila je Muzička akademija, koju je upisala sa 16 godina. Stigla je skoro do kraja godine, ali je polako počela da se razočarava u sve, zbog toga što nije mogla da studira klavir u Moskvi ili Beču. Zato je upisala Fakultet dramskih umetnosti u 19. godini i napravila veliku prekretnicu u svom životu. Da nije pogrešila, shvatila je kada je došla na završni ispit i završila fakultet. Kao i svi mladi glumci i njeni prvi angažmani bili su uskakanja u druge predstave.

Medijsku pažnju skrenula je ulogom Čupke u seriji „Porodično blago“, a ulogom u predstavi „Seks bomba“ postigla je vrhunac medijske popularnosti.

Sa Vojinom Ćetkovićem je na 34. Filmskom susretu u Nišu osvojila nagradu „Ona i on“, kao najbolji glumački par 1999, a to isto se dogodilo i 2002.

Naša poznata glumica iza sebe ima dva braka – prvi sa džez muzičarem Aleksandrom i drugi sa baletanom Goranom Stanićem.

Čupki u brakovima nisu cvetale ruže. Međutim, sa oba supruga je ostala u komunikaciji. Sa Aleksandrom je nastupala na džez zabavama.

Mina Lazarević je zbog drugog supruga Stanića prošla golgotu i razvela se od njega posle nasilja u porodici. On je na nju vizički nasrnuo posle čega je i zapucao iz automatkse puške 2015. godine zbog čega ga je prijavila policiji.

Kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top