Osveta Eve Longorije zbog koje je žene nazivaju – boginjom!

instagram

Poznati

Osveta Eve Longorije zbog koje je žene nazivaju – boginjom!

Rediteljka Greta Belamencija na Kanskom festivalu 2019. godine povela je svoje dete na premijeru novog filma, ali obezbeđenje joj nije dozvolilo da uđe jer je sa sobom nosila četvoromesečnu bebu. Glumice Eva Longorija i Gabrijela Junijon nezadovoljne ishodom priče rediteljke na Kanskom festivalu pojavile su se na crvenom tepihu magazina „Harpers Bazzar“ sa decom kao vid bunta.

View this post on Instagram

You guys hanging in there this week??

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Eva Longorija rekla je da je bila razočarana kad je čula priču rediteljke Grete Belamencije.

„Već sam otišla iz Kana kad sam čula tu priču i bila sam šokirana. Zamislite, žena povela bebu od četiri meseca na projekciju filma. Naravno da ju je povela. Ima samo četiri meseca. Mora da je hrani. Moj Santi je uvek sa mnom, ako je to problem, onda neću doći na vaše događaje“, objasnila je Longorija.

Eva i Gabrijela zajedno su se prošetale crvenim tepihom sa svojom decom, koja su ovaj put bila u centru pažnje, a ne njihove mame.

„Svi su u fazonu – nije iznenađenje što Gretu nisu pustili sa detetom. Jeste iznenađenje. To što je neko majka i mora da radi ne znači da ne želi da provede vreme sa svojim detetom. Sve se nadam da ćemo ostaviti bolji svet za našu decu, ali izgleda da će biti suprotno. Žene imaju pravo da budu sa svojom decom i na premijeri filma. Tačka“, zaključila je Longorija.

Izvor: zena.blic.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top