Tri horoskopska znaka koja se najviše VEZUJU za svog partnera!

pixabay.com

Ljubav i seks

Tri horoskopska znaka koja se najviše VEZUJU za svog partnera!

Da li si ti među njima?
Ovi znakovi horoskopa su prirodni, spontani i iskreni i zbog tih osobina često doživljavaju ljubavna razočaranja.

Rak

Rakovi su najemotivniji znaci Zodijaka. Zato na početku odnosa pokušavaju da budu suzdržani kako bi sakrili ono što osećaju ili razmišljaju o svom partneru. Međutim, vrlo brzo nakog toga počinju da pokazuju sve emocije. U trenutku kada shvate da je neko u potpunosti dobar za njih, oni će spontano dati sve – bez previše razmišljanja. Pripadnici ovog znaka su spremni učiniti sve za svoje voljene, a to može ugušiti njihovog partnera.

Ribe

Glavna mana ovog znaka horoskopa je njihova tendencija da zadrže svoje brige i osećaj nezadovoljstva u sebi. Oni to sakrivaju od svih, povlače se i dopuštaju drugima da prođu svoj put. Na taj način postaju „žrtve“ koje su voljne da učine sve za svog partnera, ne razmišljajući o sebi. To ih često košta, pa iz veze Ribe izlaze sa slomljenim srcem.

Strelac

Kada pronađu osobu koju vole, Strelac je spreman da učini sve za nju. Uvek deluju nagonski i pošto preuveličavaju stvari po prirodi, često se daju u potpunosti. Pokreće ih moto da žive „ovde i sada“, a upravo to ih čini slabim i ranjivim.

zenskimagazin.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top