„Duboki dekolte je za jeftine dame“ – 8 modnih savjeta stiliste

pixabay.com

Moda

„Duboki dekolte je za jeftine dame“ – 8 modnih savjeta stiliste

U svetu mode koja se konstantno menja, ključno je da pronađemo svoj upečatljiv i jedinstven stil, a da ne izgledamo kičasto i degutantno. Ovo su neki od važnijih saveta koje bi trebali pratiti:

1. Pažljivo sa pokazivanjem kože: Da biste bili seksepilni i privlačni, ne morate da budete gotovo goli. Pokažite jedan deo tela, a ostale pokrijte. Na primer, uz dubok šlic na haljini ne idu i dubok dekolte i potpuno otkrivena leđa.

2. Najbolji način nošenja košulje: Košulja uvučena u farmerke ili suknju nikada neće izaći iz mode.

Uz ovaj trik odeća izgleda bolje, a vaše telo dobija lepši oblik. Kratke košulje i gole stomake ostavite tinejdžerkama.

3. Jedan upečatljiv detalj: Tačno je da detalji mogu da podignu čitav izgled na viši nivo, ali ne treba da preterujete. Dovoljno je da uz odevnu kombinaciju neutralnih boja ponesete upečatljivu torbu.

I naravno, nema potrebe da je „uparujete“ sa upečatljivim nakitom u istoj boji. Nikad ne zaboravite – manje je više!

4. Pantalone birajte po visini štikle: Ako su štikle previše niske za te predugačke pantalone, izgledaćete smešno, a nogavice će vam se isprljati čim izađete na ulicu.

Verujemo da niko ne želi da bude smešan i prljav, pa povedite računa o dužini nogavice kada kupujete pantalone, ali i visini potpetice kada ih oblačite. Idealna dužina pantalona jeste 1-2 cm od poda (kada se obujete). 5. Elegantna torbica sa dugačkim lancem za večernje izlaske: Kako ćete izgledati (i kako ćete se osećati i provesti) ako cele večeri morate da držite veliku ručnu torbu?

Za večernje izlaske dame biraju torbicu u koju staju samo neophodne stvari, i to ne ručnu, već sa dugačkim lancem, koju mogu da prebace preko ramena i oslobode ruke.

6. Ispoštujte svoju građu: Nijedna žena ne treba da kupuje ono što je u modi, već ono što joj dobro stoji.

Na primer, ako ste niski i sitne građe, ne treba da nosite popularne oversajz modele, jer će vas „progutati“. Ako imate obline i višak na stomaku, vama najlepše pristaju A krojevi.

7. Oprezno sa ogrlicama: U modi je nošenje nekoliko „složenih“ ogrlica, ali i sa ovim morate da budete pažljivi.

Gledajte da ogrlice budu od istog materijala, ali da se po nečemu drugom razlikuju, kako bi se dobio kontrast. Najvažnije je da ne preterate i da na kraju ne izgledate kao lutka za odlaganje blještavog nakita.

8. Duboki dekolte je za jeftine dame:

Budimo surovo iskreni – žena koja nosi dekolte do pupka jasno je kakvu poruku prenosi svijetu – želim da mi gledate u grudi! Uredu je nositi majicu sa pomanjim dekolteom ali da je sve na izvolte – to već nema nikakve veze za glamuroznim oblačenjem.

Izvor: pultinfo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top