Ovi predmeti donose lošu sreću!

pixabay.com

Kuća i porodica

Ovi predmeti donose lošu sreću!

Feng šui je drevna kineska veština uređenja prostora koja izričitu pažnju posvećuje životu u skladu sa okruženjem i predmetima koji donose sreću i pozitivne vibracije. Za neke predmete, izričito, tvrde da donose lošu energiju ukoliko se nalaze u kući.

Ovi predmeti se nalaze na listi nepoželjnih:

Zelena boja zidova

Zelena boja je kroz istoriju bila simbol smrti, pa odatle verovanje da donosi nesreću.

Razbijeni ili pokvareni satovi

Feng šui upozorava da polomljeni predmeti nikako ne smeju da se nađu u kući, jer predstavljaju nered u životu onih koji provode vreme u tom prostoru.

Razbijeni satovi su naročito loš znak. Sprave koje pokazuju vreme moraju da budu ispravne uvek, kako bi osoba napredovala u životu.

Kaktusi

Loše vesti za ljubitelje kaktusa. Prema verovanju, sv ebiljke koje imaju neku vrstu šiljaka ili bodlji su magnet za loše vibracije. Osim kaktusa, u kućinije poželjno imati agave, dok su ruže izuzetak, jer sadrže male bodlje, za koje se veruje da ne narušavaju harmoniju u domu.

Otvoren kišobran

Raširen kišobran nikako ne biste smeli da unesete u kuću, ako je verovati feng šuiju, jer privlači negativnu energiju i loše vibracije.

Uvenule i suve biljke

Ako želite da živite u prostoru ispunjenom pozitivnom energijom, feng šui nalaže sve suve, beživotne i uvele biljke izbacite iz kuće.

Stari kalendar

Čini se da držanje starog kalendara u domu donosi nesreću isto kao i pokvareni sat. Smatra se da stari kalendar smanjuje prosperitet i skraćuje život.

Izvor: Miss7.24.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

Popularno

To Top