O NjIHOVOJ LjUBAVI BRUJI CELA EKS JUGA: Jovana Stojiljković i Goran Bogdan se ne razdvajaju

instagram

Poznati

O NjIHOVOJ LjUBAVI BRUJI CELA EKS JUGA: Jovana Stojiljković i Goran Bogdan se ne razdvajaju

Već nekoliko meseci svoju romansu započeli su glumica Jovana Stojiljković (27) i njen kolega iz Zagreba Goran Bogdan (38)

Već nekoliko meseci svoju romansu započeli su glumica Jovana Stojiljković (27) i njen kolega iz Zagreba Goran Bogdan (38). O njihovoj vezi uveliko priča cela bivša Jugoslavija, a da ljubav između njih cveta, svedoči i to da se ne odvajaju jedno od drugog.

Naime, njih dvoje su zajedničkom društvu viđeni tokom promocije ostvarenja „Senke nad Balkanom 2“ na Sarajevo Film Festivalu. Goran je, kao što vidite na slici, zaljubljeno gledao u pravcu svoje devojke Jovane.

Kako piše časopis „Gloria“, Goran je svojevremeno iznenadio Jovanu velikim buketom cveća posle premijere “Nečiste krvi”, u kojoj je ona briljantno odigrala glavnu ulogu, u Narodnom pozorištu. Njihovi zajednički prijatelji su otkrili da su njih dvoje veoma zaljubljeni.

– Goran se baš zaljubio, koristi svaki slobodan trenutak da bude sa Jovanom, uvek joj posle predstave donese cveće i iznenadi je nekim lepim poklonom. Kad su zbog poslovnih obaveza razdvojeni, sve vreme jedno drugom šalju poruke. Lepo se slažu, očigledno je da im ljubav prija, kao i da imaju mnogo zajedničkih tema – rekao je izvor blizak paru za ovaj časopis.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top