Saveti stručnjaka: „Žena ne bi trebala biti sa muškarcem koji traži 7 stvari od nje“

pixabay.com

Poznati

Saveti stručnjaka: „Žena ne bi trebala biti sa muškarcem koji traži 7 stvari od nje“

Bez obzira što ste spremni na kompromise ove stvari momak ne bi trebalo da očekuje od vas!

Da idete protiv svojih vrednosti i verovanja: Niko ne može zahtevati da se odreknete svojih ubeđenja radi dobrobiti, čak ni voljeni čovek. U poštenim odnosima, ako partneri shvate da su njihovi prioriteti nespojivi, a to je problem, oni se raziđu. Važno je shvatiti da je nemoguće promeniti drugu osobu.

To ne znači da ako imate različite vrednosti, ne možete biti zajedno. Sposobnost poštovanja međusobnih razlika za zdrave odnose je važnija od zajedničkih interesa. Tolerišete loš stav neke osobe jer je on blizak vašem dečku: Mnogi od nas imaju neprijatnog rođaka ili bezobraznog prijatelja.

Ali činjenica da je ovaj čovek drag vašem dečku ne znači da morate tolerisati nepoštovanje prema sebi. Već smo vam rekli šta da radite ako ne možete naći zajednički jezik sa prijateljima vašeg partnera, ali bez podrške vašeg dečka, ova situacija neće uspeti.

Dajete mu pristup vašem novcu: Vaša osećanja ne obavezuju partnera da u potpunosti iskoristi vaše stvari i finansije, i vas. Možda ste navikli da upravljate svojim novcem na različite načine. Sve to dovodi do finansijskih sukoba kroz koje prolazi svaki par. Da ne bi uticalo na vaš odnos, važno je da se ne stidite da govorite o novcu.

Odlučite koliko ste voljni dati opštem budžetu i koliko ćete ostaviti za lične potrebe, kako ćete potrošiti ukupan novac zajedno i razgovarati o drugim važnim pitanjima za vas. Udaljite se od prijatelja i porodice: Pokušaji da vas udalji od prijatelja i rođaka često postaju prvi koraci ka nasilju. Što manje podrške imate sa strane, lakše je manipulisati i kontrolisati vas.

Ako imate bliskog, brižnog, poštujućeg partnera u vašoj blizini, on će vas ohrabriti da komunicirate s voljenima. Bilo kakvi koraci da to spreči treba da vas upozore. Promenite mišljenje o deci: Partner ne treba očekivati da imate dete ako ga ne želite. Kada postoji jaka neusklađenost između vaših želja treba vam iskren, otvoren razgovor, možda je čak potrebna konsultacija sa psihoterapeutom.

Ima dovoljno razloga da žene nemaju dete i svaka od njih zaslužuje poštovanje. Verovatno ćete se vremenom predomisliti i želeti da postanete mama. Pre nego što odlučite da imate dete ili, naprotiv, nikada to ne učinite, pobrinite se da ste vi i vaš partner došli do ove odluke zajedno.

Izvor: Puls

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top