Hari ide na slavlje BIVŠE DEVOJKE, a šta na to kaže Megan?

Poznati

Hari ide na slavlje BIVŠE DEVOJKE, a šta na to kaže Megan?

Bili su u višegodišnjoj vezi, a pričalo se da će se i venčati. Britanska javnost ju je obožavala, a kraljevska porodica cenila njeno poštovanje pravila ponašanja, ali njihova ljubav se ipak nije održala

Kresida Bonas i princ Hari bili su u vezi od od 2012. do 2015., a prekinuli su jer je Kresidi bilo preveliko opterećenje da postane princeza. Nakon nje, Hari je upoznao Megan, a ona se vratila bivšem dečku, markizu Hariju Ventvort-Stenliju, za kog će se uskoro i udati.

Kako su Hari i Kresida ostali prijatelji, ona je bila gošća na njegovom venčanju s Megan 2018, a bivša devojka je sada odlučila da uzvrati poziv i pozove ga na svoje venčanje.

Potvrđeno je kako će se Hari definitivno naći na listi zvanica, ali postavlja se pitanje hoće li doći i Megan. Naime, izvori bliski kraljevskoj porodici tvrde kako je Megan poprilično ljubomorna, te se ne oseća ugodno u društvu njegovih bivših ljubavi.

Navodno, vojvotkinja nije bila oduševljena ni kada je saznala da će Harijeve bivše devojke doći na njeno venčanje. Upravo iz tog razloga bivše su bile pozvane samo na ceremoniju u crkvu, dok im je na privatnu zabavu bilo strogo zabranjeno da dođu.

Iako je Megan posebno osetljiva na Čelzi Dejvi, Harijevu najozbiljniju i najbitniju devojku, ni Kresida joj nije draga, pa postoji velika mogućnost da će Hari na venčanje otići sam.

Podsetimo, Kresida je britanska manekenka koja se nedavno verila sa agentom za nekretnine i markizom Harijem Ventvort-Stenlijem, a njihovo venčanje trebalo bi se održati početkom sledeće godine.

Izvor: dnevnik.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top