Andrija se prvi pohvalio da mu je izabranici rođendan i poželeo joj najlepše želje, a zatim se potrudio da napravi sjajnu atmosferu i na samoj proslavi. Aleksandra je divan dan slavila u jednom beogradskom restoranu a proslavu su uveličali i njeni bliski prijatelji i kolege Viktor Savić i Aleksandar Radojičić, kao i pevačice Sara Jovanović i Aleksandra Prijović.

FOTO: INSTAGRAM

Iako javnosti nije bilo poznato da je glumica bliska sa pevačicama, one su pokazale da uživaju u zajedničkom društvu i se međusobno jako vole, čemu svedoče i njihove zajedničke fotografije na društenim mrežama. Sara i Aleksandra u jednom trenutku čak su i otpevale par pesama za slavljenicu, što je ona dokumentovala video snimcima.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

– Bili su baš lepo raspoloženi i veseli, a najluđe je bilo kada je slavljenica duvala svećice jer su uz rođendansku pesmu pevali i Zvezdine. Andrija je naravno prednjačio u tome i svi su se silno smejali, posebno kada je zbog vatrometa na torti vikao da su to baklje za Zvezdu – priča izvor koji se našao na licu mesta i dodaje:

– Dok su pojedini prijatelji pevali “Danas nam je divan dan”, glumci su zajedno uzvikivali ‘Zvezda!’, a Đeđi to nije ni malo smetalo već se slatko smejala.

FOTO: INSTAGRAM

Poznato je da je Andrija veliki zvezdaš kao i njegove kolege Viktor i Aleksandar, pa ne čudi što Đeđi nije smetao ovako izbor pesama, jer je i sama navijač crveno-belih.

FOTO: INSTAGRAM
Izvor: Blic