KEJT I MEGAN POSVAĐALE BRAĆU: Prinčevi Vilijam i Hari se više ne druže

Poznati

KEJT I MEGAN POSVAĐALE BRAĆU: Prinčevi Vilijam i Hari se više ne druže

Princ Vilijam (37) i vojvotkinja od Kembridža Kejt (37) preimenovali su ime svoje dobrotvorne organizacije i tako se ‘službeno razdvojili’ od Megan Markl (37) i princa Harija (34).

Prema dokumentima koje su objavili britanski mediji, Kejt i Vilijam su zakonski promenili naziv organizacije u Kraljevska fondacija vojvode i vojvotkinje od Kembridža. To je poslednji korak u razdvajanju Harija i Megan od bivše zajedničke dobrotvorne organizacije nakon što su prekinuli osnivanje sopstvene fondacije.

Izvori iz Kraljevske palate demantovali su da postoje svađe između braće i njihovih životnih suputnica. Braća su osnovala Kraljevsku fondaciju 2009. godine, a Kejt se pridružila dve godine kasnije nakon što se udala za Vilijama, dok je ona od tada ključni deo njegova rada.

Ovo nije jedini put da su se braća odvojila. Naime, Megan i Hari imaju svoj profil na Instagramu, odvojen od Vilijama i Kejt. Stručnjaci koji prate kraljevsku porodicu rekli su da su to uradili namerno kako bi se što više približili pratiteljima.

Odnosno, radi se o tome da Hari i Megan često sami pišu svoje objave ispod fotografija, dok za Vilijama i Kejt to nije slučaj. Paru to rade stručnjaci iz njihovog tima.

Mnogi tvrde da su supruge srećne što su odvojile braću samo za sebe.

Vojvotkinja od Saseksa je na tome insistirala još otkako se udala za princa, i to zato što bivša glumica nije naučila da živi u velikoj porodici.

24sata.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top