NEDELJNI HOROSKOP: Blizance očekuje novo ljubavno poznanstvo, kod Riba bez većih briga

pixabay.com

Poznati

NEDELJNI HOROSKOP: Blizance očekuje novo ljubavno poznanstvo, kod Riba bez većih briga

OVAN

Trebalo bi da vam ovaj period bude generalno povoljan. Poslovi idu dobro, a finansije idu nabolje. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas susret sa osobom sa kojom ćete imati fatalnu privlačnost. Na polju zdravlja bi stanje trebalo da bude stabilno. Prija vam da se bavite sportom i da budete aktivni.

BIK

Moguće je da ćete biti posvećeni ostvarenju nekog partnerskog odnosa na polju posla. Kada je u pitanju polje ljubavi očekuje vas prilika za to da sa voljenom osobom stabilizujete stvari. Na polju zdravlja vas očekuju manje poteškoće vezane za alergijske reakcije a moguće je i da ćete biti skloni tegobama sa hormonima.

BLIZANCI

Posvećeni ste poslu, imate dosta obaveza ali znate i da će vam se dosta toga isplatiti na pravi način. Očekuje vas period u kojem ćete imati novo ljubavno poznanstvo sa slobodnom osobom. Na polju zdravlja vas čekaju manji problemi, pad imuniteta, tegobe vezane za upale, infekcije i zaraze pa povedite računa o tome.

horoskopNedeljni horoskop Foto: Pixabay.com
RAK

Povoljna je faza za godišnji odmor jer tokom ovog perioda ne biste trebali da budete opterećeni poslom previše. Nova ljubav bi lako mogla da se desi i generalno vam dobro ide na polju emocija. Kada je u pitanju zdravlje, nije preterano povoljna faza a pre svega biste trebali da izbegavate alkohol i poroke.

LAV

Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta važnih dešavanja ako se bavite privatnim poslom. Osećaj ljubomore i posesivnosti može da vam donese probleme u ljubavnoj vezi. Kada je u pitanju zdravlje skloni ste problemima sa stomakom, bešikom, upalama i bolovima u tom predelu pa povedite računa.

DEVICA

Pred vama je faza u kojoj ćete želti da razjasnite neke stvari u komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Kada je u pitanju ljubav nije vam lako da budete sasvim otvoreni ka voljenoj osobi. Na polju zdravlja vas očekuju neki problemi koji su vezani za disajne puteve, moguće je da ćete imati i probleme sa kašljanjem, plućima…

VAGA

Finansije vam idu na bolje, pa ste zato zadovoljni. Posao bi trebao generalno da vam ide stabilnim tokom. Kada je u pitanju ljubav niste ni sami zainteresovani za neke veće promene. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati neke manje probleme sa grlom ali i sa zubima koji su vam sada osetljivi.

ŠKORPIJA

Moguće je da vam tokom ove nedelje neće biti lako da realizujete sve poslovne planove koje ste imali. Možete da očekujete da ćete imati ljubavni susret koji će na vas ostaviti jak utisak. Na polju zdravlja vas očekuju problemi zbog vrtoglavice, promenljivog pritiska, umora, neispavanosti kao i stresa.

STRELAC

Očekuje vas period u kojem ćete imati pozitivna dešavanja u koliko sarađujete sa inostranstvom. Na polju ljubavi vas očekuje prilika za neku tajnu vezu ili avanturu, švaleraciju. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni problemima sa cirkulacijom i nervozom kao i sa stopalima.

horoskopFoto: Pixabay.com
JARAC

Možete da očekujete da ćete na polju posla uspeti da rešite sve ono što vas muči tokom ove nedelje. Kada je u pitanju ljubav, spremni ste za flert ali ne i za vezu. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj možete da budete podložni brojnim problemima pogotovo kada je u pitanju kičma i nervni sistem.

VODOLIJA

Moguće je da vam neće biti ni malo lako da na polju posla ostvarite stabilnost u ovom periodu. Kada je u pitanju ljubav imate probleme zbog partnera koji je preterano ljubomoran. Na polju zdravlja vas očekuju manje potškoće sa kičmom i leđima. Bilo bi dobro da se posavetujete sa fizioterapuetom.

RIBE

Očekuje vas povoljna faza za promene na polju posla. Može da vam se isplati neko putovanje. Kada je u pitanju ljubav, imate slobodnu vezu sa osobom koja vam jako prija. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete se generalno dobro osećati. Tokom ove nedelje nemate većih briga.

www.astrousluge.com

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top