Monika Beluči ostavila sve bez reči PROVIDNOM KOŠULJOM zbog koje je paparacima zadrhatala ruka

Poznati

Monika Beluči ostavila sve bez reči PROVIDNOM KOŠULJOM zbog koje je paparacima zadrhatala ruka

Holivudski krem se ovih dana preselio u Veneciju povodom 76. Venecijanskog filmskog festivala. Crveni tepih preplavile su poznate ličnosti iz svih sfera savremenog šou-biznisa. Prethodnih dana videli smo mnoge poznate žene u živopisnim kreacijama poznatih brendova, a onda je došla Monika Beluči i donela novi-stari trend, monohrom.

Monika Beluči za razliku od ostatka venecijanskog džet-seta se odlučila za crnu boju. Skarlet Johanson, Lora Dern, Rut Nega i druge poznate holivudske face nosile su na crvenom tepihu haljine jarkih boja, kompleksnih tekstura i velikih brendova. Monika Beluči se odlučila za dve jednostavne crne kombinacije, ali jedna je bila za nijansu efektnija od druge.

Na konferenciji nosila je gangsterski šik svileni crni sako i i pantalone. Ispod sakoa je nosila potpuno providnu košulju i brushalter. Zašto? Zato što je Monika Beluči i može da nosi šta god poželi u Veneciji.

Potom je Italijanka zablistala u crnoj maksi haljini sa potpisom modne kuće Dior. Reč je o haljini iz Resort kolekcije za 2020. godinu.

Stajling je upotpunila crnim pojasom sa zlatnom kopčom i naočarima za sunce koje su postale njen zaštitni znak poslednjih godina. Iako se crna boja smatra dosadnom i beživotnom, modni stručnjaci se slažu da je crna haljina ipak evergrin modni klasik koji ne može ništa da pobedi.

Modni kritičari u emisiji „Wendy Show“ su se našalili na račun dolaska Monike Beluči u Veneciju rečima: „Sklanjajte se starlete došla je mama“.

Izvor: Zena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top