Ovan se boji samoće, Vodolija veze: Najveći strahovi svih horoskopskih znakova!

pixabay.com

Lifestyle

Ovan se boji samoće, Vodolija veze: Najveći strahovi svih horoskopskih znakova!

Lavovi se plaše da neće uvek biti u centru pažnje.

Pogled u zvezde može da pokaže šta najviše volimo, a isto i čega se najviše bojimo u životu.

Neki se plaše zmija, drugi odvratnih paukova, treći bolesti, a neki se pak boje mraka.

Ovan
Ovnovi su vrlo društvena bića pa su uvek okruženi prijateljima. Ako jednom dođe do svađe, boje se gubitka. Ovaj horoskopski znak nikako ne zna da bude sam.

Bik
Bikovima treba rutinu i sigurnost. Nije im lako ako dođe do iznenadnih promena jer se ne snalaze najbolje u novim situacijama. Ničega se ne boje više od promena.

Blizanci
Ovaj horoskopski znak je ljubitelj avantura i promena. Ništa ga više ne plaši od normalnog, nespektakularnog života.

Rak

Kao vodeni znak, Rakovi su (kao i Ribe) vrlo senzibilni, te im je jako stalo šta drugi misle. Jako se boje kako će ih drugi prihvatiti i šta će misliti o njima. Zbog toga često deluju napeto kad ih upoznate.

Lav

Lavovi žele više od pukog proseka i nikako ne žele da se utope u masi. Rođeni su vođe, te uživaju kad su u centru pažnje. Ako im niko ne daje pažnju, to je za njih pravi horor.

Devica

Najveći je perfekcionista među horoskopskim znakovima. Sve se mora događati tačno onako kako je isplanirala. Ako nešto ne ide po planu, onda je nervozna i ne zna više šta da uradi.

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage ne vole unapred da misle o budućnosti jer se uvek boje da će doneti pogrešnu odluku. Za njih je gotovo nemoguće opustiti se i prihvatiti stvari onakve kakve jesu.

Škorpija

Škorpiji nije lako da ima apsolutno poverenje u nekoga. Stalno se boji da će ih najdraži povrediti.

Strelac

Jako se boje da zavise od drugih. Treba im sigurnost i žele da imaju svoj život isključivo u svojim rukama. Naročito im je bitno da važne odluke mogu sami da donose.

Jarac

Jarac mora uvek davati najbolje od sebe. Za njega je život veliko takmičenje u kojem vredi jedino pobeda. Zbog toga se boji da će zakazati na poslovnom ili privatnom planu.

Vodolija

Ne vole da se osećaju sputano, pa se zbog toga često boje veze. Ako su u vezi s svojim horoskopskim znakom, jako je važno da mu daju dovoljno slobode – inače će vrlo brzo pobeći.

Ribe

Ribe su stalno u potrazi za ultimativnim, iskrenim, pravim životnim smislom i ispunjenjem. Zbog toga strahuju da neće pronaći smisao života i prava prijateljstva, posao ili idealnog bračnog partnera.

Izvor: Miss7.24.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top