Svaka sezona donosi neke nove hit modele, dok stari padaju u zaborav, a samo retki se duže zadrže u modi. Ove sezone odzvonilo je za čak tri modela farmerica koji su donedavno bili in, a u nastavku saznajte o kojim je trendovima reč i koji će ih zameniti.

Farmerice u bojama

Iako su trendovi u farmericama proteklih nekoliko godina bili prilično raznovrsni, sada se vraćamo osnovama, a to definitivno ne podrazumeva farmerice u bilo kojoj drugoj boji osim plave, bele, crne ili eventualno sive. Osim ako još niste u srednjoj školi, izbegavajte farmerice u drugim bojama jer ćete delovati neozbiljno i nimalo trendi.

Iscepane farmerice

Trend iscepanih farmerica konačno je dostigao svoj vrhunac. I dok će farmerice s jednom rupom na kolenu uvek biti kul, ništa više od toga nije prihvatljivo, a želite li biti trendi, uložite u model prefinjenijeg kroja uz koji sjajno idu svilene bluze i štikle.

Sečene farmerice

Sečene farmerice, odnosno modeli s nogavicama tričetvrt dužine, takođe ove sezone padaju u zaborav, a mnogo moderniji izbor su farmerice s predugim nogavicama koje dostižu gotovo do poda i kada ih nosite uz štikle.

Izvor: Index.hr