Jennifer Aniston besprekoran ten duguje proizvodu koji koristi od 15. godine

Lepota i zdravlje

Jennifer Aniston besprekoran ten duguje proizvodu koji koristi od 15. godine

ČASOPIS People proglasio ju je najlepšom ženom na svetu 2016. i 2004. godine, a Jennifer Aniston tu titulu zaslužuje i u 50. godini života.

A ako ste se oduvek pitali u čemu je tajna njene bezvremenske lepote, konačno ćete dobiti odgovor. Naime, u novom intervjuu za časopis InStyle Jennifer je otkrila da svoj besprekoran ten duguje jednom proizvodu koji koristi od 15. godine na preporuku svoje mame.

„Kad sam imala 15 mama mi je rekla da moram početi voditi brigu o hidrataciji kože i od tada svakodnevno koristim hidratantu kremu za lice“, otkrila je Aniston te je dodala da je od tada verna istoj kremi kozmetičke kuće Aveeno.

Naravno, od tada se puno toga primenilo i Jennifer sada ima vojsku vizažista koji brinu o njenoj koži, no uverena je da mladolik izgled u pedesetima ponajviše duguje upravo redovnoj hidrataciji kože od tinejdžerskih dana.

Ipak, odala je i da u poslednje vreme obožava derma rollere, odnosno valjke za lice sa sitnim iglicama koji potiču proizvodnju kolagena i peglaju bore.

„Predivan je osećaj masirati lice s derma rollerom. Stavim malo ulja i uživam“, priznala je glumica.

Izvor: index.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top