Mesec dana je potajno ‘prosio’, a ona ga uopšte nije doživljavala

Ljubav i seks

Mesec dana je potajno ‘prosio’, a ona ga uopšte nije doživljavala

Edie Okoro svojoj je dugogodišnoj devojci držao prsten pred očima svakih par dana, ali ga je toliko vešto skrivao da ona nije ništa naslutila. Svaki od tih ‘pokušaja’ uspeo je uslikati

Jedan vrlo kreativan dečko tajno je ‘prosio’ svoju devojku celi mesec pre nego što joj je napokon i direktno isprosio.

Edi Okoro (30) iz engleskog Herefordshirea kupio je dijamantni prsten ranije ove godine kako bi zaprosio svoju curu Cally Read (28), ali nije se hteo preterano žuriti.

Dok je čekao pravi trenutak, fotkao se dok joj je držao prsten doslovno pred očima, a ona nije imala pojma, piše FEMAIL.

Foto: Facebook (Edi Okoro)

– Oni koji su prošli kroz prosidbu znaju da se to treba napraviti na autentičan način koji govori nešto o tome kakav ste zapravo par i kakva ste osoba – poručio je Edi.

– Neki planiraju flashmob, maštovit obrok ili zaprose curu velikim transparentnom. To tako nisam mogao napraviti jer moja devojka zna da ja nikad ništa ne planiram. Uglavnom reagujem spontano i improvizujem – dodaje kreativni dečko.

Foto: Facebook (Edi Okoro)

Edi je znao da će ga cura odmah ‘prokužiti’ ako ne smisli unapred razrađen plan. Zbog toga je prsten nosio posvuda i čekao da se pojavi najbolji trenutak za prosidbu, da to bude u njegovom spontanom stilu.

– Nakon skoro mesec dana čekanja, sedio sam na sofi i vidio se prsten, a Cally me skoro uhvatila kako blejim u njega. Tad mi je sinulo. Trebam dokumentovati te trenutke čekanja – govori Edi.

Foto: Facebook (Edi Okoro)

Tako je počeo fotkati te trenutke, jedan od prvih je bio dok je njegova cura kupovala nešto u prodavnici, a leđa su joj bila okrenuta.

Foto: Facebook (Edi Okoro)

Potom joj je prsten stavio na ruku dok je spavala. Ideja je bila da fotografiše što više trenutaka dok pravi trenutak ne dođe, ili dok devojka već jednom ne shvati što se događa.

Foto: Facebook (Edi Okoro)

Četiri nedelje je igrao igru dok se konačno nije stigao pravi trenutak. Edi tek treba otkriti kako je na kraju zaprosio devojku, a objaviće to na Facebooku. Otkrio je samo to da je Cally pristala i da nije uhvaćen pre vremena.

Par je objavio fotografiju na kojoj Cally nosi lepi dijamantni prsten na svojoj levoj ruci, a Edijeva priča je postala viralna. Njegovi obožavatelji željno iščekuju da otkrije kako je prošla prava prosidba, a Edi im je obećao da će i ta priča biti ‘podjednako’ dobra kao i ova koja je prosidbi prethodila.

Izvor: 24sata.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top