Odlučila je ‘začiniti’ sestrinu svadbu pa se obukla u T-Rexa

Zabava

Odlučila je ‘začiniti’ sestrinu svadbu pa se obukla u T-Rexa

Christina iz Texasa odlučila je malo ‘začiniti’ sestrino venčanje tako što se obukla u dinosaurusa, a mlada je, srećom, bila oduševljena. Osim toga, znala je da Christina ne voli svečane haljine

Svaka buduća mlada koja deverušama dopusti da same odaberu što će nositi na njenom venčanju zna da s tim barem malo riskira – pogotovo ako neka od njih ima čudan ukus. Toga je bila svesna i Deanna Adams (40) kad je sestri i deveruši rekla da na njenu svadbu može obući šta želi, jer joj je važno da se svi na njen veliki dan dobro osećaju. Srećom, nije joj uopšte zasmetalo kad se sestra koja joj je bila i deveruša odlučila na venčanju pojaviti u prilično nekonvencionalnoj opravi – kostimu Tiranosaura rexa.

Christina Meador (38) odlučila je malo ‘začiniti’ sestrino venčanje obukuvši se u dinosaurusa, a mlada je, srećom, bila oduševljena. Naime, Deanna nije imala ništa protiv sestrinog izbora, štoviše, bilo joj je smešno.

Christina se s fotografijama pohvalila na svom Facebook profilu, a nju je u kostimu dinosaurusa na sestrinom venčanju komentisalo preko 18.000 ljudi.

Ona je jednostavno napisala: „Kada si kuma na venčanju, a rečeno ti je da možeš obući šta god poželiš… Ne žalim ni za čim.“

„Kada me sestra pitala da joj budem deveruša pristala sam, ali sam znala da neću obući ništa svečano. Pokušala sam kupiti nešto što ću ponovno obući, ali onda sam pomislila: ‘Pa sama je rekla da mogu obući što god želim, a kada već trošim na kostim, onda želim biti dinosaurusa – objasnila je svoju odluku za Daily Mail.

Rekla je i da joj je čudno pratiti kako na društvenim mrežama njena objava postaje viralna, jer nije napravila ‘ništa čudno’. Prisetila se i kako joj je sestra rekla da si sama odabere odeću, znajući da nije obožavateljka svečanih haljina.

„Pokušavala sam smisliti što bi bila voljna nositi više od jednom i na pamet mi je pao samo kostim dinosaura“, objasnila je.

Izvor: 24sata.hr

 

 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Zabava

Popularno

To Top