10 tužnih, ali istinitih znakova koji pokazuju da niste više posebni svojoj ljubavi

Freepik, created by prostooleh

Ljubav i seks

10 tužnih, ali istinitih znakova koji pokazuju da niste više posebni svojoj ljubavi

Postoje neke promene u ponašanju i ophođenju, koje nedvojbeno ukazuju na to da više niste predmet “zaslepljivanja” svom dragom. Tu je 10 znakova koji nam govore da mu prosto, više niste posebni:

1. Počeo je da vas upoređuje sa drugim ženama

Muškarac nikada ne bi trebalo da kaže nešto što će učiniti da se njegova draga oseća manje lepom, manje talentovanom ili manje ženom od neke druge. Najmanji nagoveštaj poređenja vas sa bilo kim drugim, bi trebalo da bude dovoljan znak upozorenja.

2.Prestao je “dugo” da vam odgovara na poruke

Jedan od prvih znakova da je vaš dečko zaista počeo da gubi svoja osećanja prema vama je kada prestane da vam odgovara opširno na poruke. To je onaj momenat kad je u izlasku sa drugarima, čuje “beep” na telefonu, ali samo napravi glupu facu kada vidi da je poruka od vas.

3.Vaš dečko je počeo da provodi više vremena sa svojim drugovima

Ako je vaš momak skratio viđanje sa vama nauštrb vremena koje provodi sa “ortacima”, pitajte ga prvo da li ga nešto muči. Ako on to radi nesvesno, predstaviće vam to kao da je sve u redu.

4.Postao je ekstremno sebičan u vezi

Kad frajer izgubi interesovanje, njegovo ponašanje počinje da bude jako sebično. On postaje mnogo usredsređeniji na sebe u svojoj interakciji i razgovoru sa vama, generalno.

5.Iznervira se kad krenete sa sentimentalnom konverzacijom

Romantični razgovori i slatki nadimci su bitan dio života jednog para. Ovo može biti veliki problem za devojku/ženu u vezi…

6.Prestao je da govori “volim te”.

Ako je vaš partner prestao da vam govori da vas voli, to je najgori znak koji govori da biste trebali da raskinete s’ njim.

7.Prestao je da vas “poštuje” pred drugima

Poštovanje je nešto što se ogleda u delima i što se vrednuje mnogo više nego što se to čini. Ako vam se učini da vas ne poštuje, bolje je i biti sam nego ne očekivati i ne primati poštovanje. Takođe, ako vas ne poštuje, to je takođe grozan znak da mu više niste posebni.

8.Ne flertuje više sa vama

Neverbalna komunikacija povećava hemiju između parova. Bez obzira na to koliko dugo ste u vezi. Ako je vaš partner prestao da flertuje sa vama, morate više obratiti pažnju na njega i shvatiti da je ovo takođe jedan od znakova.

Izvor: ezumra.com

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top