NAJGORI PARTNERI U HOROSKOPU: Ovi znakovi će vas ostaviti čim se pojavi neko ‘bolji’!

Ljubav i seks

NAJGORI PARTNERI U HOROSKOPU: Ovi znakovi će vas ostaviti čim se pojavi neko ‘bolji’!

Kad je u pitanju astrologija, neki su znakovi jednostavno lojalniji od drugih. Ovi to nikako nisu, a to će pokazati čim se ukaže prilika za nekim boljim.

Kad je u pitanju astrologija, neki su znakovi jednostavno lojalniji od drugih. Ovi to nikako nisu, a to će pokazati čim se ukaže prilika za nekim bolji.

Blizanci

Oni znaju tačno šta žele… sve dok se ne predomisle. Blizanci menjaju odluke kako vetar puše, zato nije neočekivano da vaš Blizanac odjednom shvati da ipak nije preterano zagrejan za vas dvoje.

Ovan

Ovnovi su strastveni, vole biti u centru pažnje i entuzijastični su zbog osobe s kojom su u vezi, ali nažalost, strast i entuzijazam brzo splasnu, a nakon toga Ovan traži nekog drugog ko će ga staviti u centar pažnje.

Devica

Perfekcionisti koji znaju što žele i vole da je sve po njihovom će pobeći na prvi znak da je osoba s kojom su u vezi možda ipak od krvi i mesa.

Škorpija

Strastveni na početku veze, a upravo zbog te strasti Škorpioni često srljaju u nešto što uopće nije za njih. Jednom kad shvate što se krije ispod površine, odustaju i ponovno padaju na nekog drugog, vođeni istim površnim strastima.

Izvor: index.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top