Pročitaj ovo kad se umoriš od čekanja da prava osoba stigne

pixabay.com

Ljubav i seks

Pročitaj ovo kad se umoriš od čekanja da prava osoba stigne

Kako prepoznati pravu osobu za tebe? Dolazi li on uistinu na belom konju ili je potraga za srodnom dušom više komplikovana? Pročitaj ovu ispovest naše čitateljke koja ti daje smernice kako ćeš znati da je određena osoba za tebe i koliko se dugo treba čekati na nju.

Sedili smo na kauču i bila je scena iz filma Lovci na deveruše u kojoj Claire pita šta je prava ljubav, a John joj odgovara: “Prava ljubav je kad tvoja duša prepozna svoj nedostajali deo u drugoj osobi.”

Naglas sam to izgovorila s njim, a prijateljica mi se nasmejala i našalila da zbog toga i nemam dečka.

I ja sam se nasmejala. Ali znam koliko sam ga voljna čekati.

Ja čekam onog pravog i čekam ga duže nego što sam mislila.

Neki kažu da je to dobro i da ja trebam ostaviti trag u svetu.

Ipak, ne možeš se ne pitati . . . Gde je ta osoba? Kad će doći u tvoj život?

Dugo ga čekam.

Kažu da druga osoba ne može ispuniti prazninu koju si sama stvaraš. Ne možeš voleti drugu osobu ako ne voliš potpuno sebe. Prihvatila sam to.

Nastavila sam potragu za srodnom dušom još strastvenije. Ipak, i dalje nije došla. Možda nije spremna ili još ja imam posla na sebi.

Čekala sam i dalje da se pojaviš. Čula sam glas u glavi da se trebam više potruditi. Ići na mesta na koja ne želim. Obznaniti svetu da te tražim.

Verovatno ćemo se upoznati iznenada. Biću spremna.

Voleću te potpuno, ali ti pružiti tvoj prostor. Slušaću te pažljivo, ali tražiti ono najbolje u tebi. Boriću se da budem sve što želiš.

Pokazaću ti strane sebe koje nikome nisam. Pustiću te u moj svijet. Želim videti pravog tebe. Jedva čekam otkriti tvoje nesavršenosti i naučiti ih voleti.

Verujem da te ne trebam. To ne znači da te ne želim. Meni je suđeno da volim i dam celi svet.

To je dar koji čuvam predugo. Jedva ga čekam dati nekome.

Ako se nikad ne sretnemo, nema veze. Svejedno ću izvući najbolje od sveta. Ali će naš potencijal ostati sakriven kao dijamant na dnu mora.

Znam da ćeš doći, zato ću te čekati. Možda si upravo negde već sada na putu do mene. Ne znam, ali znam da ćeš jednom doći.

Izvor: miss7

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top