Zavirite u bajku! Jelena naslednicama Atini i Niki priredila rođendan za pamćenje (FOTO)

Poznati

Zavirite u bajku! Jelena naslednicama Atini i Niki priredila rođendan za pamćenje (FOTO)

– S ponosom mogu da kažem da su moje ćerke jako skromne, devojčice koje ne žele ništa – kaže Karleuša.Jelena Karleuša večeras je u jednom luksuznom restoranu u Beogradu proslavila rođendan svojim mezimicama, ćerkama Atini i Niki koje su ovog 7. septembra napunile 11 i 10 godina. Za Telegraf JETSET otkrila je šta su njene mezimice na ovaj dan i poželele.

– S ponosom mogu da kažem da su moje ćerke jako skromne, devojčice koje ne žele ništa. To su deca koja imaju sve i stvarno ne žele ništa. Sad su poželele divnu žurku s puno drugara i mama je učinila sve da im ispuni očekivanja. Ja se nadam da jesam – izjavila je Jelena za Telegraf JETSET.

Jelena Karleusa, rodjendan

– Od mame su dobile sve ovo, čitavu organizaciju, a tata je kao i pravi tata, neko ko je to omogućio – rekla je Jelena, pa otkrila i da je Atini kupila mejk-ap koferčić pun šminke koji ju je beskrajno obradovao, dok je Nika dobila dve ogromne vreće pune igračkica koje ona voli.

Jelena se u restoranu pojavila u društvu slavljenica, u belom odelu i ponovo sa dugom kosom. Sve tri su blistale i nisu skidale osmeh sa lica, a u restoran su ušetale u stilu najslavnijih zvezda.

Jelena Karleusa, rodjendan

Kakva mama, takve i ćerke – pokazano je i večeras, na ovaj poseban i divan dan, jer su Atina i Nika zaista izgledale kao prave mamine naslednice i odlično se snalazile pred kamerama i fotoaparatima.

Na žalost, Duško Tošić zbog obaveza u Kini nije mogao biti uz suprugu i ćerke i prisustvovati večerašnjem slavlju.

– Duško je na žalost u Kini, ima utakmicu koju nije mogao da ne igra i dolazi za pet ili šest dana, tako da će biti jedan zakasneli rođendan. Duško je zaista divan otac. Stvarno se trudi da Atini i Niki svaki dan bude kao rođendan. Baš su drugari – rekla nam je Jelena.

Jelena Karleusa, rodjendan

Dok je ponosna mama Jelena bila u pantalonama i sakou, slavljenice su bile u haljinama, a mnoštvo dece i sjajan i pažljivo odabran program učinili su veče veoma zanimljivim.

Torta je, kako to i priliči, bila još jedno od iznenađenja, a šta nam je još Jelena rekla o ćerkama i njihovim željama, pogledajte u kompletnom razgovoru na početku teksta.

Evo i još fotografija sa slavlja:

Jelena Karleusa, rodjendan

Jelena Karleusa, rodjendan

 

Jelena Karleusa, rodjendan

 

Jelena Karleusa, rodjendan

Izvor: i foto: Telegraf

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top