Ana Kokić otvoreno o ljubavnom KRAHU, a ovako komentariše BROJNE UDVARAČE!

instagram

Poznati

Ana Kokić otvoreno o ljubavnom KRAHU, a ovako komentariše BROJNE UDVARAČE!

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen u drugoj polovini jula potpisali su papire za razvod deset godina dugog braka u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

Par je na Božić ove godine odlučio da stavi tačku na zajednicu, a tu odluku pre svega podelili su sa ćerkama Teom i Ninom, a zatim i objavili zvaničnu izjavu javnosti. Brakorazvodna parnica nije dugo trajala s obzirom na to da su se zvezde dogovorile o sporazumnom razvodu.

Za Anu, kako kaže, ovaj veliki ljubavni brodolom jedan je od sastavnih delova života. Iako joj nije bilo lako, svanuo je i dan kada je sve „došlo na svoje mesto“.

Znaš kako ja na to gledam – sve je to život. Mislim, opet, stojim čvrsto na zemlji s obe noge, zdrava sam, normalna sam, hvala Bogu, ostala (smeh) …sve može da se prebrodi, sve prođe i sve nekako na kraju dođe na svoje mesto. Nema tu mnogo neke drame i ne znam ni ja čega“, izjavila je pevačica, pa napomenula da je sa bivšim suprugom ostala u prijateljskim odnosima.

Između njih se, naime, prijateljska veza nikada nije ni nestala.

Ja da nisam uopšte bila prijatelj sa njim, da nije postojao taj normalan i lep odnos, mi ne bismo ni bili u braku. Ja sam njemu bila prijatelj, sada sam i uvek ću biti prijatelj i on je otac moje dece, tako treba da bude“, rekla je Ana.

Što se nje tiče, sreća je u porodici, zdravlju i malim stvarima. Ona se trudi da se ne obazire na ono šta drugi misle i šta će reći, već sluša sebe. Kako kaže, čovek počne da živi tek kad se mane te rečenice – šta će drugi reći, te počne da osluškuje sebe, jer „dok nikog drugog ne ugrožavaš, možeš da radiš šta hoćeš u svom životu.“

Sreća je kad možeš sebi da napraviš dan onako kako ti želiš, kad možeš da radiš posao koji voliš, kad ti je porodica zdrava i kad su nasmejani, kad možeš nekoga da usrećiš nekim sitnicama, poklonom, lepom rečenicom… mislim da je to sreća“, ispričala je Kokićeva.

Njenu pažnju, kako kaže, trenutno „drže“ ćerkice, kao i posao, pa je ništa drugo i ne zanima. Iako je jasno da i te kako mami poglede jačeg pola, ona se na to i ne obazire, ističući da „nije raspoložena za to“.

BLIC 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top