UVERENI SU DA JE PRINOVA NA PUTU!

Poznati

UVERENI SU DA JE PRINOVA NA PUTU!

Ovakve vesti ne mogu dugo da se kriju.

Kejt Midlton jedna je od najslavnijih svetskih mama. Iako je u kratkom roku rodila troje dece, a najmlađi Luis rođen je prošle godine, britanska javnost jedva čeka vest da je njihova omiljena vojvotkinja ponovo trudna.

Silne nade možda će im se skoro ostvariti jer je jedan detalj možda nagovestio radosnu vest da Kejt očekuje četvrtu kraljevsku bebu. Naime, novinari i stručnjak za kraljevsku porodicu uvereni su da je Kejt ponovo trudna i da je to moglo da se nasluti kada je njena ćerkica Šarlot krenula u školu.

Kejt Midlton svaki put pre objave trudnoće napravi vidljivu promenu frizure, a to je uradila i sada. Kejt je posvetlila kosu i skratila je, baš kao što je uradila i pre objave svih svojih trudnoća.

Drugi znak da je vojvotkinja trudna jeste taj što se oslobodila nekih kraljevskih obaveza u sledećih nekoliko meseci. Novinari smatraju da je to uradila jer je u sve tri trudnoće do sada imala jake mučnine u prva tri meseca trudnoće, a u prvoj je trudnoći čak završila u bolnici. Možda je Kejt opet u prvom tromesečju trudnoće pa joj ponovo treba odmor i stalna zdravstvena nega kako bi sve prošlo kako treba.

Iako ta glasina nije potvrđena iz Kensingtonske palate, uskoro će se saznati da li je istinita ili ne, jer se takva vest ne može dugo skrivati.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top