10 razloga zbog kojih mnogi muškarci ne žele emotivno snažne žene

Ljubav i seks

10 razloga zbog kojih mnogi muškarci ne žele emotivno snažne žene

Što su, kako bi se u žargonu reklo „dublje“ i emotivno snažne žene, one teže pronalaze partnera. Iako daje priliku muškarcima i izlazi veze ne uspevaju jer muškarci ne mogu da podnesu njen intenzitet. Jednostavno nisu svi muškarci dovoljno snažni da podnesu duboke žene, evo zašto.

Postavlja direktna pitanja i ne podnosi površnu konverzaciju – ne ustručava se već na prvom sastanku zagrebe ispod površine i postavlja partneru lična i filozofska pitanja.

Iskrena je – na postavljena pitanja odgovara iskrenim odgovorima i isto očekuje od partnera.

Zna šta želi – nisu joj potrebni izlasci istraživanja da bi shvatila kakvog muškarca žele, kad ga sretne ona jednostavno zna.

Želi duboku vezu – želi sa svojim partnerom da vodi duge razgovore o njegovoj prošlosti, strahovima i radostima i da mu oplemeni život. Od veze očekuje mnogo više od toga da se svodi na puku zabavu.

Foto: Shutterstock

Ne boji se intimnosti – ne skriva se da ne bi bila povređena niti misli da će joj partner oduzeti slobodu i učiniti je ranjivom.

Ona vidi i zna – vrlo brzo shvati kakav je muškarac i šta ga čini ranjivim. Čak i ako se muškarac oseća nelagodno, ona ne skriva da shvata ko je on i želi da se pokazuje u pravom svetlu. Ne želi lažno predstavljanje.

Čezne za doslednošću – nedoslednost i igrice gase njenu strast. Ona zna da put do čvrste veze vodi kroz doslednost.

Foto: Shutterstock

Intenzivna je – svesna je da nekad zna da bude malo napadna jer su i njene misli i emocije intenzivni. Ni prema čemu u svom životu nije indiferentna, a nisu svi u stanju da podnesu taj intenzitet.

Voli duboko – ako je muškarac ne voli duboku, ona odlazi. Nije sposobna za površne veze ili je u vezi ili tu osobu smatra prijateljem, za nju ne postoji treća opcija kad su ljubavni odnosi u pitanju. Ona zna kad joj se neko daje na pola i uspe da se skloni iz takvog odnosa.

Ne čeka zauvek – ako je muškarac neodlučan i okleva da joj se preda, ona ga neće čekati. Suviše je strastvena i jaka da bi trošila svoje emocije na nekoga ko je ne želi dovoljno. Ako ne može da ostvari posebnu vrstu ljubavi, radije bira samoću.

Izvor: miss7zdrava.24sata.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top