KAKAV PREOKRET, MILICA TODOROVIĆ SE UDAJE ZA ČOVEKA KOGA CELI BALKAN ZNA: Raskinula petogodišnju vezu, ZBOG NJEGA IDE IZ SRBIJE!

instagram

Poznati

KAKAV PREOKRET, MILICA TODOROVIĆ SE UDAJE ZA ČOVEKA KOGA CELI BALKAN ZNA: Raskinula petogodišnju vezu, ZBOG NJEGA IDE IZ SRBIJE!

Pevačica Milica Todorović raskinula je petogodišnju vezu sa koreografom Milošem Paunovićem, uprkos tome što su najavljivali svadbena zvona.

Da li je posle ljubavnog kraha čeka sreća i zbog čega se sve njene veze završavaju neslavno, otkrio je za VIP magazin astrolog Dušan Veličković.

– Pevačice oduvek imaju velike probleme kada je reč o dugogodišnjim vezama. Milica je Vaga i ne bi smela da ima probleme s ozbiljnim vezama i brakom. Ipak, zbog rasporeda njenih planeta, ima potrebu da sve što započne bude na najvišem mogućem nivou. Ponosna, gorda i otmena, u prošlom životu je gotovo sigurno bila aristokratske krvi i Mesec u znaku Lava pokazuje njenu kraljevsku prošlost – kaže Veličković za VIP magazin i dodaje da je Milica u prošlom životu bila operska pevačica.

– Ona je kompleksna i komplikovana ličnost koju retko ko može da razume. Koreograf nije bio za nju, razlike među njima su ogromne. Za nju je neko ozbiljan, uspešan, ostvaren, siguran u sebe i u nju… Potreban joj je džentlmen, gospodin, kakav Miloš nije bio – kaže Dušan Veličković i dodaje da će se atraktivna Milica baš za takvog i udati.

– Ona će biti supruga ekstremno ostvarenog muškarca, i to zbog prisustva Sunca u njenoj desetoj kući. Njen izabranik će biti javna ličnost čije ime znaju svi. Jedino sa muškarcem koji je ostvaren, ona će moći da ostvari dublji odnos – tvrdi Veličković i objašnjava da Milica zbog prisustva Marsa u sedmoj kući ima strah od braka, bliskosti, vezivanja…

– Milica je velika devojčica koja se boji da ne bude povređena. Zbog dinamičnih odnosa unutar njene porodice čitavog života teži miru i stabilnosti. Još nije srela nekoga ko bi je u potpunosti zaštitio, ali će ga sresti uskoro – tvrdi astrolog. Kako kaže, smeše joj se i svadbena zvona.

– Ona će se udati za dve godine, kada progresivni Mesec uđe u Vagu. Naći će muškarca po svojoj meri, koji će moći da joj parira, podrži je, voli, poštuje i čuva – kaže Veličković i objašnjava:

– Poslednju vezu je prekinula kako bi se pripremila za nešto veliko. U vezi je bila nesrećna, a to se odrazilo i na njen fizički izgled, zbog čega je nabacila višak kilograma. Trenutno je nesrećna i zbog toga, ali i to će se uskoro srediti. Pokazala je svima da to nije to, presekla je i stavila tačku na sve što ju je činilo nesrećnom. Okrenula je novi list i uskoro je očekuju samo prave stvari – kaže astrolog Dušan Veličković za VIP.

On za kraj ističe da je za Milicu idealan grad za život Beč, te da bi bilo poželjno da baš u tom austrijskom gradu svije svoje gnezdo.

Izvor: Alo.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top