Jednostavna modna kombinacija sa cipelama i detaljima koji čine stajling za desetku (FOTO)

instagram

Moda

Jednostavna modna kombinacija sa cipelama i detaljima koji čine stajling za desetku (FOTO)

Poslovni stajling Megan Markl otkriva kako mlada vojvotkinja kombinuje jednostavne crne pantalone i belu košulju!

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl vratila se sa svog porodiljskog odsustva koje je trajalo svega tri meseca.

A svoj prvi radni dan provela je slaveći lansiranje dugoiščekivane linije odeće njene humanitarne organizacije Smart Works koja pomaže hendikepiranim i nezaposlenim ženama da pronađu posao.

Reč je o beloj košulji i crnim pantalonama „na crtu“, modnim klasicima koji, osim u poslovnim, prolaze i u raznim drugim prilikama i svaka bi ih žena trebalo da ima u ormaru.

Stajling je upotpunila tankim smeđim kaišem i salonkama sa špicem u istoj boji i tome dodala niz diskretnih zlatnih narukvica.

View this post on Instagram

#meghanmarkle

A post shared by Best Event And Street Style 🌟 (@ccelebritynewss) on

Kosu je raspustila i lagano uvila i napravila razdeljak po sredini, a make-up je, po običaju, svela na minimum. Njena uobičajena šminka uključuje obaveznu crnu olovku kojom naglasi oči kao i blago, ružičasto rumenilo.

A osim na sebi, svoju prvu kolekciju odeće koja je od danas dostupna u brojnim poznatim prodavnicama, predstavila je i u galeriji fotki na Instagramu svoje humanitarne organizacije.Ono što su svi primetili jeste i savršena linija, a kroj pantalona i ležerna košulja oko struka diskretno prikrivaju čak i eventualni mali „višak“.

Izvor: Lepa i srecna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top