OMILJENE MODNE KONKURENTKINJE IDENTIČNO OBUČENE: Koja bolje izgleda u elegantnoj, poslovnoj kombinaciji – Kejt ili Leticija?

Moda

OMILJENE MODNE KONKURENTKINJE IDENTIČNO OBUČENE: Koja bolje izgleda u elegantnoj, poslovnoj kombinaciji – Kejt ili Leticija?

Vojvotkinju od Kembridža i špansku kraljicu mnogi obožavaju, a njihov modni ukus odavno je na dobrom glasu.

Vojvotkinja od Kembridža posetila je centar za razvoj mladih ljudi u Londonu kako bi podržala njihovu novu inicijativu koja pruža pomoć mladim majkama.

Centar je ovu inicijativu pokrenuo u saradnji s londonskom dečjom bolnicom, koja već neko vreme radi pod pokroviteljstvom vojvotkinje.

Za ovu službenu priliku Kejt je odabrala vrlo jednostavnu i elegantnu poslovnu kombinaciju, a vernim pratiocima kraljevske mode nije promakla činjenica da je vrlo sličnu kombinaciju već nekoliko puta nosila i jedna od vojvotkinjinih najvećih modnih konkurentkinja.

U pitanju je španska kraljica Leticija, po mnogima jedna od najbolje odevenih članica kraljevskih porodica.

Leticija je na uskršnju misu 2018. godine stigla u tamnoplavim „culotte“ pantalonama, ukrašenim efektnim dugmićima na bočnoj strani, tamnoplavoj bluzi dugih rukava s belim tačkicama i tamnoplavim štiklama od brušene kože. Istu kombinaciju ponovila je i u aprilu ove godine prilikom poseta španskoj novinskoj agenciji EFE.

Å panska kraljica Leticija

Vojvotkinja Kejt je svoju tamnoplavu tačkastu bluzu kombinovala s crnim „culotte“ pantalonama i crnim salonkama od brušene kože.

Izvor: ZADOVOLJNA

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top