Deca se rugaju SINU slavne glumice, ona tvrdi:“ Nosiće HALJINE dok god to želi, svi mu se PODSMEVAJU, ali ima moju podršku“

Poznati

Deca se rugaju SINU slavne glumice, ona tvrdi:“ Nosiće HALJINE dok god to želi, svi mu se PODSMEVAJU, ali ima moju podršku“

Megan Foks često je u fokusu, premda ne zbog zapaženih uloga ili seksi izdanja na crvenom tepihu, već zbog činjenice da se na vrhuncu karijere praktično povukla iz Holivuda i posvetila porodici i odgajanju dece u potpunosti.

Ovog puta u centar pažnje dospela je upravo zbog neobičnog načina na koji vaspitava svoje sinove i prilično otvorenog i liberalnog stava prema njihovim odlukama uprkos tome što su još uvek mališani.

Podsetimo, 33-godišnja glumica u braku sa suprugom Brajanom Ostinom Grinom ima trojicu sinova – Nou, Bodija i Džurnija.

Megan je nedavno gostovala u televizijskoj emisiji „The Talk“ gde je progovorila o svom najstarijem sinu Noi koji ima šest godina, a već sada se zaljubio u modu i rešio da ima svoj stil i nosi haljine.

Megan Foks sa sinovima

Glumica je istakla da mu pruža punu podršku u tome, i da ga ohrabruje da istraje u onome što želi, urpkos negativnim reakcijama njegovih vršnjaka u školi.

„Često se oblači sam, voli haljine. Poslali smo ga u vrlo liberalnu školu, ali čak i tamo ga osuđuju. Drugi dečaci ga napadaju i govore mu da dečaci ne nose haljine i ružičastu boju. Ipak, suprug i ja trudimo se da ga ohrabrimo u njegovom izboru i da radimo na njegovom samopouzdanju. Podstičemo ga da oblači šta god želi, bez obzira na reakcije okoline“, objasnila je Megan.

Ona se osvrnula i na situaciju kada ga je jednom prilikom upitala kako je prošao dan u školi, a on joj je odgovorio da su mu se svi dečaci smejali i rugali, ali da ga to ne zanima jer se oseća dobro u svojoj koži.

Megan Foks sa sinovima

„On dizajnira i crta modne kombinacije, vrlo je talentovan za modu. Ali, isto tako on još uvek ima samo šest godina, tako da su njegove ideje nekad vrlo dečje. Mnogo ljudi komentiariše činjenicu da on nosi haljine. Odgovorila sam im da me njihovo mišljenje ne zanima i da će moj sin nositi šta god poželi“, odlučno je prokomentrisala ova lepotica.

IZVOR: ZENA

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top