POKAZALA JE 2 REZA OD NOŽA KOJE JE DOBILA OD SUPRUGA: Sanja Marinković priznala sve o sceni koja ju je ZAPREPASTILA!

instagram

Poznati

POKAZALA JE 2 REZA OD NOŽA KOJE JE DOBILA OD SUPRUGA: Sanja Marinković priznala sve o sceni koja ju je ZAPREPASTILA!

Sanja Marinković ispričala je šta joj se desilo tokom jedne radionice koju je napravila sa koleginicom.

Voditeljka je 2018. godine putovala po Srbiji, gde je razgovarala sa preko 5.000 žena, a svrha je bila da ih motiviše da pronađu cilj u životu. Na tom putovanju desile su joj se smešne, ali i neprijatne situacije.

„Recimo, bili smo na Ubu i bilo je preko 150 žena, a ja i Vesna imamo tu šalu da odmah proverimo koliko ima udatih, koliko razvedenih i zanimljivo je da su na Ubu sve bile razvedene, a samo jedna udata. Recimo u Vršcu gde je bilo oko 200 žena, sve su bile udate, što je neverovatno. Tako da po krajevima Srbije možeš da vidiš gde žive srećne žene i kakva je situacija. Ono što je bilo najsmešnije jeste da je na Ubu jedna žena koja je bila sudija i koja je bila naša gošća kao uspešna žena – razvela sve te žene. Bilo je fenomenalnih situacija, bilo je i suza i smeha“, rekla je voditeljka, pa nastavila da priča o ne tako lepim situacijama.

„Bilo je situacija da žena ustane iz publike i pokaže dva reza od noža koja je to jutro dobila od svog supruga. Bilo je zaista strašnih stvari, ali je bilo i izuzetno lepih stvari. Važno je da su sve te žene iz svojih teških trenutaka ustale kao pobednice, napravile kompanije, firme, počele da se bave nekim drugim poslom“, zaključila je Sanja u „Kontraviziji“.

Kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top