ZA DUŠKA OD JELENE — „IZVINI“: Karleuša digla buru na Instagramu!

instagram

Poznati

ZA DUŠKA OD JELENE — „IZVINI“: Karleuša digla buru na Instagramu!

Početak 2019. godine definitivno je obeležio skandal u čijem je centru bila muzička zvezda Jelena Karleuša, kada su se pojavile glasine o njenoj navodnoj aferi s fudbalerom Ognjenom Vranješom. Posle mnogo meseci, Jelena je odlučila da progovori.

Prva polovina godine bila je i više nego turbulentna za pevačicu. Najpre su se pojavili tračevi i kontroverzne fotografije, zatim je objavila dugo iščekivanu pesmu, a potom se Jelena suočila s najtežim trenutkom u životu — ostala je bez majke Divne.

Pevačica se zatim pozabavila tužbama protiv pojedinih medija, a potom i protiv samog Ognjena Vranješa.

Za sve to vreme, njen suprug Duško Tošić bio je velika podrška i stoički je podneo pravu buru koja je besnela u medijima i na društvenim mrežama. Šuškalo se da se par razvodi, ali Jelena je to čvrsto demantovala i njih dvoje su sa svojim ćerkama Atinom i Nikom uživali u putovanjima i porodičnom spokoju, a sada je pevačica odlučila da još jednom izrazi svoje divljenje prema suprugu.

— Divim se Dušku. Ispao je veliki gospodin. Tako se ignorišu miševi i bagra. Od njega treba UČITI. Zaslužio je poštovanje i veliko izvinjenje za sav pakao koji je zbog mene prošao u medijima — istakla je Jelena.

Njena poruka suprugu odmah se raširila društvenim mrežama, a brojni obožavaoci aplaudiraju joj priznanja koje je odala najvažnijem muškarcu u svom životu.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top