Voditeljka je o ovim detaljima trudnoće mesecima ćutala, a sad je otvorila dušu

Printscreen

Poznati

Voditeljka je o ovim detaljima trudnoće mesecima ćutala, a sad je otvorila dušu

Voditeljka Tamara Grujić pre dvadeset dana rodila je ćerku Lenku, a iako tokom trudnoće nije želela mnogo da govori za javnost, sada je otkrila pojedine detalje o kojima je ćutala.

Tamara je svoju emisiju „S Tamarom u akciji“, koja se emituje na RTS-u, radila sve do odlaska u porodilište, a budući da ona i njen suprug Vuk rade zajedno oni su, otkad su počeli da planiraju bebu, smišljali kako će teren i trudnoća funkcionisati zajedno.

Kako kaže, imali su u planu da odu na vantelesnu oplodnju, ali dogodilo se iznenađenje.

– Vuk i ja dugo smo želeli da postanemo roditelji, a otkad smo počeli da radimo na terenu, imala sam u vidu da ću jednog dana, bože zdravlja, biti u drugom stanju. Zato sam odmah počela da smišljam kako ćemo mi, kao ekipa, tada funkcionisati. Na kraju svake sezone snimali smo nekoliko emisija unapred. Ove zime, Vuk i ja videli smo da imamo dovoljnu zalihu da na proleće, bez opterećenja s te strane, odemo na vantelesnu oplodnju. Računajući da će to biti za par meseci, bili smo potpuno opušteni. Baš u tom periodu Bog nas je pogledao i ja sam, potpuno prirodno, ostala u drugom stanju – ispričala je ona za „Story“.

Tamara je otkrila i da se odlično snalazi u prvim nedeljama sa bebom, kao i da će, ako sve bude teklo po planu, Lenka na proleće postati „punopravni član“ ekipe emisije „S Tamarom u akciji“.

Izvor: BLic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top