Kraljevska porodica u Africi: Osmeh malenog Arčija osvojio čitav svet (FOTO)

Poznati

Kraljevska porodica u Africi: Osmeh malenog Arčija osvojio čitav svet (FOTO)

Pogledajte kako Megan i Hari uživaju sa svojim nasmejanim dečakom.

Megan Markl i princ Hari su danas prvi put jasno pokazali lice sinčica Arčija Harisona koji se rodio pre četiri i po meseca.

Specijalni povod za to bio je susret vojvotkinje i vojvode od Saseka sa Dezmondom Tutuom, južnoafričkim aktivistom i penzionisanim anglikanskim nadbiskupom i njegovom suprugom u Kejptaunu u Južnoj Africi.

„Arč je upoznao Arčija“, rekli su mama i tata na početku susreta (ovo „arč“ je od titule „srchbishop“).

Nadbiskup je srdačno pozdravio malog gosta.

Putovanje u Afriku je prvi Arčijev „služben“ put sa roditeljima. Dečak naravno ne prati Megan i Harija na svim javnim skupovima, ali je zbog nadbiskupa i njegove supruge napravljen izuzetak.

Ponosni roditelji danas nisu skidali osmeh sa lica. Megan i Hari nikada nisu ovoliko blistali. A Arči? Nema ni pravih reči za njega! Predivan je!

Sreća, ljubav i beskrajna lepota, to je opis za slike i snimke koji prepljavajuju društvene mreže, a na kojima se mladoj porodici, a posebno njenom najmlađem članu upućuju najlepše reči.

Za britansku javnost ovo je najudarnija vest!

Mnogima nije promaklo i da maleni Arči veoma liči na tatu Harija kada je bio beba.

Megan i Hari su sina Arčija predstavili javnosti nekoliko dana nakon njegovog rođenja, u dvorcu u Vondzoru, a zatim su na narednim javnim nastupima kao i na namernim i slučajnim fotografijama, skrivali njegovo lice.

Danas ceo svet gleda u prekrasnog naslednika britanske kraljevske porodice!

Nakon ovog susreta tatu Harija očekuje put u Angolu, Bocvanu i Malavi, a mama Megan će posetiti „mothers2mothers“, humanitarnu organizaciju koja zapošljava žene obolele od HIV-a.

Pre toga su vojvotkinja i vojvoda u rezidenciji Velike Britanije u Južnoj Africi ugostile predstavnike mladih, društva i civilnih organizacija u Kejptaunu.

Izvor: zena.blic.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top