„NE PLAŠITE SE ŽENA U ZRELIM GODINAMA, NISU ONE NI TETKE NI BABE“

instagram

Poznati

„NE PLAŠITE SE ŽENA U ZRELIM GODINAMA, NISU ONE NI TETKE NI BABE“

Voditeljka „Slagalice“ na svom youtube kanalu često govori o važnim temama

Voditeljka „Slagalice“ Milica Gacin (49) podelila je fotografiju na društvenim mrežama i objasnila kako se oseća kao žena u zrelim godinama.

Objašnjenje voditeljke će se sigurno dopasti mnogim ženama.

„Ne plašite se žena u zrelim godinama. Nisu one ni tetke, ni babe, ni smaračice, ne smrdi im koža na starost (i to sam čula), ni polovnjače, niti im je prošlo vreme za sve. Stigma je svuda oko nas, a pogotovo za žene koje su prevalile četrdesetu, pedesetu. Opšte je uverenje da su te žene nigde. Ne mogu da rađaju, kao da već nisu, ne mogu da zasnivaju porodicu, ko kaže, neće ih niko, baš da vidim. Nisu retki problemi na poslu, a tu je i seksualna diskriminacija, pa se nazivaju „dražesnim milfovima“. I onda, kada se pojavi „starica“ od pedeset i kusur koja izgleda kao avion i ultra je uspešna, svi padnu u nesvest od čuđenja kako je moguće. Hoćete da izlistam spisak tih žena ili možete sami?“, počela je Milica i nastavila:

 

„Žene prave famu možda i više od muškaraca. Pa ok, svako iz svoje glave. Ali neka bude baš tako, iz sopstvene glave, a ne iz opštih uverenja. Ono što sam videla kao zaključak je da su žene u zrelim godinama tople, zabavne, opuštene, sigurne, ostvarene, nežne, zanimljive, empatične, pouzdane i oslanjaju se isključivo na sebe. I udate i razvedene. Sa ženama u zrelim godinama nema manipulacije. Nema šanse. E, između ostalog i zato hvala Bogu na godinama, a i sve naredne su dobrodošle.“

 

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top