NISAM BILA MAJKA KOJOJ JE PRIORITET DA SKUVA RUČAK! Lidija Vukićević progovorila o ODGOJU SINOVA!

Poznati

NISAM BILA MAJKA KOJOJ JE PRIORITET DA SKUVA RUČAK! Lidija Vukićević progovorila o ODGOJU SINOVA!

Ne samo da Lidija Vukićević slovi za jednu od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni, čak i u šestoj deceniji života, nego se mnogi slažu da su i njeni sinovi David i Andrej pokupili sve najbolje gene svoje majke.

– Skoro sam pročitala komentar da Andrej na Instagramu postavlja slike psa, a ne automobila, poput mnogih vršnjaka. Nikada nisam bila majka kojoj je prioritet da skuVa ručak, ali sam zato uvek sa njima satima razgovarala – istakla je Lidija za „Hello“.

– Pričali smo do ranih jutarnjih sati, i što je najvažnije, na njihovu inicijativu, a ne na moju. Sretna sam što je taj vid vaspitavanja dao rezultate i da su izrasli u momke za primer. Istovremeno me raduje što niko za njih ne može da kaže da su „mamini sinovi“.

Na pitanje da li joj često devojke tražu brojeve telefona sinova, Vukićevićeva uz osmeh odgovara:

– Nije bilo poziva tog tipa. Istini za volju, na Instagramu često dobijam komentare tipa: „Divni su vam sinovi“ ili „Rado bih vam bila snaja“.

Pogledajte kako izgledaju, frajeri!

47805-inovi-lidija-lsryxk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtkrjn01eqv8vn2nhymi2zgmym2eynjeyyza3ytjmoduzmgu2yze0mdeuanblz5gtas0cqgcbaae

Izvor: Srbijadanas

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top