Ovi horoskopski znaci ulaze u brak iz ogromne ljubavi i strasti, ali razvod im ne gine

pixabay.com

Ljubav i seks

Ovi horoskopski znaci ulaze u brak iz ogromne ljubavi i strasti, ali razvod im ne gine

Da ste unapred znali da će nešto biti vaša velika životna greška, da li biste to izbegli?

Šta ako vam voljena osoba ne slomi samo srce, već vam uništi i samopouzdanje? Da li biste učinili sve što je u vašoj moći da izbegnete ovakvu vezu? Niko od nas ne može da predvidi budućnost, ali neke nagoveštaje kako će ona izgledati možemo dobiti na druge načine…

Iako astrologija ne može tačno da predvidi događaje ili veze koje ćemo razviti s drugim ljudima, ona nam može otkriti da li smo s nekim kompatibilni u ljubavnom smislu.

Ovi horoskopski znaci često se upuštaju u brakove, ali kako je među njima velika ljubav bila neizbežna, tako je i razvod neminovan.

OVAN i RAK
Seksualna privlačnost između ovo dvoje je eksplizivna , zbog čega se često dešava da prerano stupe u brak. Međutim, kad zaljubljenost i strast splasnu, Ovan i Rak će primetiti da zapravo nemaju mnogo sličnosti. Još gore, otkriće i da su seksualno nespojivi. Nakon duhih i čestih svađa, razvod je neminovan.

BIK i STRELAC
U početku će se Bik pretvarati da mu ni najmanje ne smeta Strelčeva nestalnost. Onog trenutka kada pokuša da zauzda Strelca i „stavi ga na povodac“, počinje pakao. Strelčevi su rođeni da žive nesputano, dok su Bikovi „kućni moljci“. Kada Strelac krene da luta za novim izazovima, Bik će podneti zahtev za razvod.

BLIZANCI i RIBE
Ribe su previše emotivne za Blizance koji je ne trpe da se vezuju. Blizanci će biti privučeni umetničkom stranom Riba, ali navikli su da žive u trenutku, što će izazvati osećaj nepoverenja i sumnje kod partnera. Njihov brak će od početka biti nestabilan, što će se pogoršavati vremenom, sve dok uz mnogo suza od strane Ribe ne odluče da potpišu papire za razvod.

RAK i JARAC
Kada Rak sretne Jarca, oboje će iznenaditi snažna seksualna hemija. Seks će biti fenomenalan što će ih i prevariti da ulete u brak. Vremenom će razviti problemi. Raka će nervirati praktičnosti i rezervisanost Jarca, a brak će sve više delovati kao potpuni promašaj. Rastaće se civilizovano, čak veoma hladno kao da nikada nisu delili toliku strast.

LAV i DEVICA
Devicu će u početku impresionirati Lavova smelost i Snažan karakter, pa će pristati na brak bez uobičajenog i veoma pažljivog promišljanja. Lav voli da dominira, ali Devica ne može da podnese da joj neko govori šta da radi i kako da se ponaša. Razvod je neminovan onog trenutka kada Devica počne da kritikuje Lava i daje predloge kako da poboljšaju vezu.

Telegraf.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top