Posle 14 godina raspad braka: Rastali se Elena i Jugoslav Karić!

Poznati

Posle 14 godina raspad braka: Rastali se Elena i Jugoslav Karić!

Elena i Jugoslav Karić rešili su da se raziđu, i to nakon četrnaest godina braka.

Naime, dizajnerka enterijera i naslednik imperije Karić supružnici su samo na papiru jer još nisu pokrenuli brakorazvodnu parnicu. Prema rečima dobro obaveštenog izvora, inače bliskog porodici Karić, milioni su u pitanju i zbog toga su odlučili da sačekaju s papirologijom.

Elena je nedavno bila gost na reviji svoje majke Verice Rakočević u Beogradu, ali bez muža, a pošto i na putovanja širom sveta takođe odlazi sama, sumnja u njihov brak postala je još jača.

– Njih dvoje više nisu zajedno, ali su ostali u odličnim odnosima. Poslednjih meseci im nije išlo i odlučili su da se raziđu. I jednom i drugom je to teško palo, ali čini mi se da je Jugoslavu teže. On i dalje priča prijateljima o Eleni, pokazuje njene slike. Iako mu na to odgovaraju da može da ima koju god poželi, on još celu situaciju doživljava traumatično. Inače, i milioni su upleteni u celu priču. Imaju veliku kuću u Beogradu, kao i imanje na Kosmaju, koje ona obožava. Šuška se da će imovinu podeliti tako da Eleni pripadne kuća u prestonici, Jugoslavu imanje na Kosmaju, a da će posed u Ljutoj na Crnogorskom primorju prodati i podeliti novac. Nisam siguran da li još žive zajedno, ali Elena je uglavnom na proputovanju po svetu – kaže dobro obavešteni izvor.

Dizajnerka i biznismen još nisu pokrenuli brakorazvodnu parnicu, a iako se šuška o načinu podele imovine, cela procedura nije laka.

Karićka je uvek rado govorila o svom suprugu, a najviše o tome kako su se upoznali.

– S Jugoslavom sam se upoznala slučajno, na proslavi BK televizije. Nisam imala pojma ko je on, pa sam rekla: „Što je dobar ovaj dasa“. I to je bio jedini muškarac za koga sam pitala ko je to. Najviše su provodadžisali Goran Karić i Ivana Mišković. Krili su da je Jugoslav mlađi od mene sedam godina. On me nije lagao da bi kasnije bio „čist“, samo je sve prećutao. Kasnije se pravdao: „Pa da sam ti rekao odmah, ti bi rekla: ‚Mali, pali! ‚ A ovako, kasnije, kad prorade emocije, ne možeš tek tako da me pustiš!“ I bio je u pravu, tada je već bilo kasno – već sam se upecala! – opisala je jednom Elena, koja se trenutno nalazi u Peruu, gde u poslednje vreme veoma često odlazi.

Elena se ovim povodom nije oglašavala ali je zato njena majka Verica kratko i ljubazno poručila:

– Znate da se deci ne mešam u život, tako da nemam komentar na takva pitanja.

Izvor: Republika

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top