Dnevni horoskop za 4. oktobar: Jarac se jako trudi oko posla, Strelac u problematičnoj ljubavi, Ovan osetljiv

Lifestyle

Dnevni horoskop za 4. oktobar: Jarac se jako trudi oko posla, Strelac u problematičnoj ljubavi, Ovan osetljiv

OVAN

Skloni ste pravljenju manjih grešaka kada je u pitanju posao pa biste trebali da se potrudite da to izbegnete. Moguće je da ćete se veoma lako upustiti u flert sa novom osobom koja će pokazati svoja osećanja. Osetljivi ste na polju zdravlja.

BIK

Očekuje vas jako dobra poslovna prilika koju možete da iskoristite kako bi u budućnosti napredovali. Dvoumite se i niste sigurni koji odluku na polju ljubavi treba da donsete. Dajte sebi vremena. Problemi sa grlom.

BLIZANCI

Imate utisak da u poslovnom okruženju postoji neka osoba koja je protiv vas i vašeg poslovnog uspeha. Ne dopada vam se to što voljena osoba pokazuje veoma veliku dozu ljubomore u odnosu sa vama. Generalno se osećate dobro.

RAK

Današnji dan vam je povoljan za to da se prihvatite nekih projekata koji vas čekaju odavno.Imate malo veća očekivanja i niste sigurni na koji način treba da se postavite da bi sa voljenom osobom ostvarili sve ciljeve. Nervna napetost je naglašena.

LAV

Ukoliko ste planirali saradnju sa osobom iz vaše prošlosti mogli biste da budete zadovoljni današnjim danom i okolnotima. Ako ste slobodni sledi vam novo poznanstvo. Zauzeti Lavovi će biti zadovoljni. Moguća je vrtoglavica.

DEVICA

Očekuje vas malo teži dan tokom kojeg vam neće biti jednostavno da rešite sve poslovne probleme i komplikacije. Partner će otvoreno pokazati da želi da bude u dugoj vezi sa vama. Potreban vam je odmor.

VAGA

Preporuka je da danas date svoj maksimum kako biste se posvetili poslu. Odgovornosti koje imate treba da shvatite ozbiljno. Uspećete da ostvarite bolji odnos sa partnerom i bićete zadovoljni. Zdravlje vam je generalno dobro.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete pozitivan dan tokom kojeg ćete uspeti da rešite dosta zaostalih poslovnih obaveza. Distanca između vas i voljene osobe se pojačava i sve vam teže pada to što uviđate da se bliži kraj. Problemi sa leđima i kičmom.

STRELAC

Nije povoljan dan za putovanja ili bilo kakve rizike. Moglo bi da dođe do nekih poteškoća na vašem polju posla. Dopada vam se osoba koja je na neki način neiskrena prema vama. Problemi sa cirkulacijom.

Veliki ljubavni horoskop za 2020. godinu: Ovim znacima se smeši nezaboravna ljubavna avantura!

JARAC

Ulažete veliki napor u svoj posao i jako vam je važno da na ovom polju ostvarite svoj maksimum. Nesigurni ste u svoje emotivne izbore i nekada vam se čini da ste trebali da donesete drugačije odluke. Generalno solidno zdravlje.

VODOLIJA

Moguće je da ćete na poslovnom planu imati manje kočnice i da će vam trebati dosta vremena kako biste ih rešili. Voljena osoba će pokazati da joj je iskreno stalo do vas i do toga da vaš odnos napreduje. Bubrezi su vam osetljivi.

RIBE

Moguće je da ćete imati probleme u komunikaciji sa saradnicima i da ćete nailaziti na neodobravanje. Na ovom polju vas očekuje dobar odnos sa osobom koja će pokazati da joj je stalo do vas. Pad imuniteta je naglašen.

Izvor: kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top