Evo šta da radi žena kada je napusti muž!

pixabay.com

Kuća i porodica

Evo šta da radi žena kada je napusti muž!

Ako muškarac odluči da napusti ženu i brak, okrene se i ode, šta da radi ostavljena žena? Kako da preživi ovaj turbulentni, težak i bolan period?

Saznanje da si napuštena, ostavljena, zna da bude teško i depresivno iskustvo. U ženi se tada razbukti anksioznost kao požar. Ona je spremna da bukvalno iskoči iz svoje kože kako bi sebi i svetu dokazala da je vredna, značajna, jedna i jedina u očima svog partnera. A on kad ode, ne vidi ništa, džaba se dokazuješ. On ne vidi jer ne želi da vidi.

Ako se jednom vrati, da li će ti biti potreban?

Hiljadu puta uzimaš telefon. Vrtiš njegov boj, ali ne zoveš… Bacaš telefon, uzimaš olovku: napisaćeš mu dugo pismo, kao nekad… A sve iz želje da ti se vrati, da se predomisli…

Žena ne može da izdrži. Njena čežnja mora izaći negde. Zato ga zove, šalje mu poruke, proverava njegove društvene mreže, lomi dušu i srce.

Muškarca je lako vratiti. Često se predomisle, ili pokolebaju pa dođu, ali da li zaista želiš da ti se takav muškarac vrati?

Da li želiš da se pitaš kuda je otišao svaki put kad uđeš u stan, a njega tamo nema?

Kada te iznenada ostavi muž, evo šta ćeš uraditi:

Ne zovi ga! Ne šalji mu poruke! Ne gledaj mejlove, isključi društvene mreže – tako samo hraniš njegov ego..Glavna stvar je da shvatiš da glavni problemi postoje samo u glavi. Da sami sebe opterećujemo pitanjima: Šta ako…?

Šta ako ostanem ceo život sama? Šta ako niko novi ne dođe? Šta ako…

Ako prestaneš da misliš na ovo „šta ako“, nervoza će se smanjiti, život će postepeno doći na svoje, pojaviće se nova interesovanja, novi ljudi koji će ti vratiti radost i mir.

Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

Popularno

To Top