AKO TOGA NEMA, ONI PATE: Isidora Bjelica nikad otvorenije progovorila o ovoj temi, SRBIJA BRUJI O ONOME ŠTO JE ISPRIČALA!

Printscreen

Poznati

AKO TOGA NEMA, ONI PATE: Isidora Bjelica nikad otvorenije progovorila o ovoj temi, SRBIJA BRUJI O ONOME ŠTO JE ISPRIČALA!

Autorka i voditeljka emisije „Magazin In“ Sanja Marinković o aktuelnim temama koje intrigiraju domaću javnost razgovarala je sa popularnim pevačem Slobom Radanovićem, manekenkom Danijelom Dimitrovskom, pevačicom Mirom Škorić, glumcem Draganom Marinkovićem Macom i književnicom Isidorom Bjelicom.

Sanja je u toku razgovora u emisiji Isidori postavila pitanje koje su to duševne patnje žena i muškaraca u Srbiji i šta je shvatila pišući razne blogove i knjige, kao i od čega najviše pate muškarci i žene kada je reč o ljubavi?

„Veliki problem sa ženama je taj da imaju u sebi te programe destruktivne da budu princeze i ja to zovem „Udavi princezu u sebi“, jer moraš da udaviš princezu da bi postala heorina, inače si stalno nepotpuna. Tako čekajući princa nađeš jednu žabu, drugu žabu, konja a princa nema. Tako ti ode život i onda shvatiš da si čekao Godoa, a onda kad zadaviš tu princezu, a rodiš heroinu u sebi, onda moraš da se pališ na sebe, da si uzbuđena sobom, da si lik koji bi se zaljubio u tebe. Ljudi kažu da voliš sebe, a kako da voliš sebe kada si tunjav, kada si dosadan, znači zadaviš princezu i kreneš dalje. A muškarce čini srećnim da im se dive, oni to žele i za tim žude. Jer ako toga nema, oni pate – rekla je Isidora.

Pink.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top