ČIK PROBAJTE DA TREPNETE: Nova modna lekcija Amal Kluni zadivila zaljubljenice u modu, ali još više pažnje privukao je njen suprug Džordž (FOTO)

instagram

Poznati

ČIK PROBAJTE DA TREPNETE: Nova modna lekcija Amal Kluni zadivila zaljubljenice u modu, ali još više pažnje privukao je njen suprug Džordž (FOTO)

Nakon što je na večeri kojom su proslavili petu godišnjicu braka Amal Kluni blistala, a Džordž izgledao kao zbunjeni prolaznik, ovog puta su oboje bili spremni za crveni tepih.

Svi obožavaoci popularnog para bili su zbunjeni kad je Amal na proslavi godišnjice bila doterana od glave do pete, a njen suprug se pojavio u krajnje ležernoj odevnoj kombinaciji jer slavni glumac inače sebi ne dopušta takve greške, a naročito otkad pored sebe ima živu legendu mode.

Nije prošlo mnogo, a Džordž Kluni se iskupio!

View this post on Instagram

@amalclooneyofficial1 ❤️ #amalclooney#georgeclooney

A post shared by Amal Alamuddin Clooney (@amalclooneyofficial1) on

Atraktivni par, inače ponosni roditelji blizanaca Aleksandera i Ele, posetili su čuveni njujorški Frikov muzej, za šta su se posebno doterali. Čuvena advokatica izgledala je (standardno) spektakularno u kompletu koji potpisuje Zak Pozen, a koji se sastoji od uske suknje koja doseže do visine kolena i topa smaragdnozelene boje. Amal je odlučila da aksesoar bude u kontrastu s ovim autfitom, pa je ponela nude pismo-tašnu i elegantne salonke identične nijanse.

Džordž je, za razliku od prošlog svečanijeg izlaska, ovog puta briljirao: opredelio se za tamnije tonove: ugalj-sivo odelo s blago strukiranim blejzerom, svečanu crnu košulju i crne cipele i kaiš ― dostojno jedne modne kraljice Amal.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top