Dnevni horoskop za 7. oktobar: Strelac mora biti oprezan u ljubavi, Bik zadovoljan…

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 7. oktobar: Strelac mora biti oprezan u ljubavi, Bik zadovoljan…

OVAN

Nemojte da se bavite većim poslovnim odlukama sada jer biste mogli da napravite neku grešku. Tajna veza bi mogla da vam donese neke manje probleme na ostalim životnim poljima. Mogući su problemi sa proširenim venama.

BIK

Zadovoljni ste situacijom koju imate na poslovnom polju i dosta toga vam je sada razrešeno. Dopada vam se osoba koja će pokazati da ka vama ima iskrena osećanja. Moguć je početak veze. Manji problemi sa nervozom.

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete na poslovnom polju imati neke manje komplikacije u naredom periodu. Moguće je da vlada distanca između vas i partnera. Uskoro ćete sve više razmišljati o prekidu. Problemi sa kičmom.

RAK

Očekuje vas period u kojem ćete imati promenljive okolnosti na polju posla. Moguće je da niste sigurni kuda sve to vodi. Spremni ste za neku avanturu ili za početak veze koja bi mogla da bude neobavezna. Sasvim dobro zdravlje.

LAV

Moguće je da ste zabrinuti za svoje finansije i da vam nije ni malo lako da na ovom polju donosite nove odluke. Upoznajete osobu koja će pokazati da ima mnogo kvaliteta koje cenite. Problemi sa urogenitalnim traktom.

DEVICA

Imaćete manje probleme na poslovnom polju u narednom periodu. Očekuje vas faza manjih otežanja i preokreta. Partner se ponaša drugačije prema vama i sigurni ste da nešto smera iza vaših leđa. Pazite na suvu kožu.

VAGA

Intuitivno donosite odluke na poslovnom polju i ne grešite u svojoj proceni situacije. Možete da očekujete povoljan dan. Možete da očekujete priliku da sa voljenom osobom uživate u lepim trenucima. Nemate nikakve probleme.

ŠKORPIJA

Moguće je da ste danas posvećeni problemima i njihovom rešavanju. Imate mnogo posla pred sobom. Dopada vam se osoba koja će pokazati da ima originalan pristup ka svemu, pa i ka ljubavi. Izbegavajte alkohol.

STRELAC

Možete da očekujete generalno dobro stanje na polju posla. Danas ne bi trebali da imate veće promene na ovom polju. Ljubavna situacija bi mogla da vam bude na neki način promenljiva. Povedite računa o debelom crevu.

JARAC

Pred vama je dan u kom ćete imati neke manje komplikacije kojim ćete morati da se posvetite na polju posla. Očekuje vas veza sa osobom koja će pokazati da ka vama ima dobre i iskrene namere. Problemi sa alergijama.

VODOLIJA

Spremni ste da se posvetite drastičnijim promenama na polju posla. Moguće je da će vas brojne okolnosti opterećivati. Voljena osoba pokazuje svoju mračnu stranu u odnosu sa vama, a to vam se ne dopada. Posetite lekara.

RIBE

Iako pokušavate da rešite probleme iz prethodnog perioda, sada jednostavno nemate dovoljno vremena za to. Očekuje vas nova ljubavna veza koja bi mogla da potraje na duže staze u budućnosti. Nemate probleme sa zdravljem.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top