Sinoć je ZAPALILA MALE EKRANE U SRBIJI kada se pojavila u novoj hit seriji, a OVA LEPOTICA je ĆERKA ČUVENOG GLUMCA

instagram/Printscreen

Poznati

Sinoć je ZAPALILA MALE EKRANE U SRBIJI kada se pojavila u novoj hit seriji, a OVA LEPOTICA je ĆERKA ČUVENOG GLUMCA

Sinioć je premijerno prikazana serija „Dug moru“, a sudeći po proj epizodi – ovo ostvarenje će publiku u Srbiji zakovati ispred malih ekrana!

Ova dramska saga okupila je sjajnu glumačku ekipu – Dragana Mićanovića, Sergeja Trifunovića, Nadu Šargin, Minu Sovtić, Vesnu Trivali i još niz drugih istaknutih glumaca…

No, posebnu pažnju u seriji privukao nam je lik mlade i lepe Olge – ćerke glavog protagonsite Periše (Dragan Mićanović).

Ana tumači lik Olge

Olgu tumači Ana Lečić, ćerka jednog od najpoznatijih i najboljih glumaca sa naših prostora – Branislava Lečića, a kako je sama otkrila medijima – ulogu je dobila preko kastinga i to posle tri kruga.

Ana je čitavo detinjstvo provela u školicama glume, ali je ipak u jednom trneutku života donela odluku da se ne abvi ovom profesijom. Kratkotrajno se okrenula modelingu, ali ubrzo se ipak vratila prvoj ljubavi – glumi i krenula je stopama slavnog oca.

Studira glumu na jednom privatnom univerzitetu, a verujemo da je ovo samo prva uloga u nizu kojima će osvojiti srca publike – kako talentom, tako i prirodnom lepotom i sofisticiranošću kojom prosto pleni.

Podsetimo, Ana je Lečićeva ćerka iz prvog braka sa suprugom Ivanom Vujadinović, a par ima i sina Ivana. Razveli su se 2007, a spekulisalo se da je razlog kraha preljuba – navodno je Ivana varala glumca sa 15 godina mlađim stjuardom, ali ovakvi navodi nikada nisu potvrđeni.

Ova 21-godišnjakinja pleni svojom lepotom

Inače, serija „Dug moru“ sadrži elemente trilera i mitskih elemenata, ali u stvari predstavlja toplu ljudsku priču o porodici, žrtvi i beskrajnoj ljubavi. U seriji se mešaju sadašnjost i prošlost, prisutni i nestali, emocije i sećanja, koristeći paranormalne i nadrealne elemente o legendama i „nemilim mestima“ Boke Kotorske u čijem je središtu mit da svake godine u moru završi sedam ljudi.

Izvor: ZenaBlic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top