Dnevni horoskop za 10. oktobar: Lav uspešan, Bik zaljubljen, Blizanci zaposlen, Vaga srećna, Devica pred flertom

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 10. oktobar: Lav uspešan, Bik zaljubljen, Blizanci zaposlen, Vaga srećna, Devica pred flertom

OVAN

Možete da očekujete manje komplikacije kada je u pitanju vaš posao. Očekuje vas period promena. Partner pokazuje da nema dovoljno poverenja u vas, a vama smeta takav njegov stav i vređa vas. Moguće je da ste pod stresom.

BIK

Ukoluko ste bez posla, možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati priliku da se to promeni. Došlo je vreme da se maksimalno posvetite vašem odnosu sa voljenom osobom. Povedite računa o bubrezima.

BLIZANCI

Imaćete nove obaveze i neće vam biti lako da sve usaglasite i organizujete onako kako vama odgovara. Trenutno vam ljubavni život predstavlja manje opterećenje. Moguće je da vam je potrebna samoća. Moguć je pad imuniteta.

RAK

Imate mnogo slobodnog vremena i spremni ste da ga iskoristite za odmor. Možete da očekujete povoljan dan. Bićete emotivno stabilni i zadovoljni odnosom sa partnerom. Puni ste energije! Posvetite se bavljenju sportom.

LAV

Ukoliko se bavite privatnim poslom, uspećete da ostvarite svoje ciljeve. Pred vama je jako povoljan period. Imate maksimalno poverenje u osobu koju volite i očekuje vas povoljna faza za vaš odnos. Pazite na ishranu.

DEVICA

Očekuje vas prilika da sklopite novi posao koji će vam doneti uspeh u budućnosti. Na polju ljubavi vas očekuje flert sa osobom koju ste tek upoznali. Imaćete prilično uzbudljiv dan. Mogući su bolovi u grlu.

VAGA

Očekuje vas mogućnost da napredujete kada je u pitanju posao. Pred vama je jako povoljna faza. Ne očekuju vas preterano velike promene na polju emocija. Stabilno stanje sa partnerom vas raduje. Povoljan period za mršavljenje.

ŠKORPIJA

Moguće je da sada ne možete da ostvarite baš sve svoje planove ali možete da krenete u pozitivnom pravcu ka tome. Moguće je da ćete imati neke manje nesporazume sa partnerom. Budite oprezni danas.

STRELAC

Pokušavate da dođete do novog posla. Osećate da će vam trebati neko duže vreme za to. Moguće je da imate neke manje sumnje u voljenu osobu ali iskrenim i otvorenim razgovorom možete sve da rešite. Prati vas iscrpljenost.

JARAC

Možete da se oslonite na svoje saradnike. Očekuje vas period u kojem ćete imati pozitivne poslovne okolnosti. Ako ste slobodni, moguće je da ćete imati neke nove ljubavne ponude, poznanstva. Problemi sa cirkulacijom.

VODOLIJA

Moguće je da niste dobili priliku koja vam je bila neophodna kako biste uspeli da napredujete na poslovnom polju. Moguće je poznanstvo sa osobom koja će vam jako prijati i sa kojom ćete želeti vezu. Problemi sa zglobovima.

RIBE

Moguće je da ćete imati neke manje nesporazume u radnom okruženju ali ćete uspeti da ih rešite. Upoznajete zanimljivu osobu koja će vam pokazati svoja iskrena osećanja. Mogući su problemi sa alergijama.

Izvor: kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top