Juče su se pojavile ZAJEDNO i slika govori hiljadu reči

instagram

Poznati

Juče su se pojavile ZAJEDNO i slika govori hiljadu reči

Već neko vreme kruže glasine da Megan i Hari nisu u dobrim odnosima sa Kejt i Vilijamom. Na Nacionalnom danu zdravlja pod inicijativom „Svaki um je važan“ četvorka se pojavila zajedno sa osmesima na licu.

Nakon, javnog saopštenja princa Harija u kojem je naveo da je pokrenut postupak protiv medijske kuće „Mail“ zbog plasiranja lažnih i diskriminišučih informacija o njegovoj supruzi Megan Markl, kraljevska porodica je nastavila sa svojim dužnostima.

Na velikom događaju pojavilo se nekoliko poznatih ličnosti, kao što su Džilijan Anderson i Glen Klouz. Princ Hari se obratio prisutnima rečima: „Svi znamo kako je kad nas život nadvlada. Širom naše zemlje milioni se bore sa mentalnim zdravljem, bez obzira na godine. Problemi su raznoliki i različitog inteziteta. Postoje stvari koje možemo da uradimo. Od danas postoji novi način da stvari preokrenemo u svoju korist. Inicijativa ‘Svaki um je važan’ će vam pokazati jednostavne načine da vodite računa o svom mentalnom zdravlju“.

Naime, Nacionalni dan zdravlja smirio je glasine da su kraljevski parovi u sukobu. Tokom 2009. godine Hari i Megan su objavili da se iseljavaju iz Kensigntonske palate i da neće sarađivati sa Kraljevskom fondancijom koju su osnovali zajedno sa Kejt i Vilijamom.

Mediji su nagađali da postoji tenzija između parova s obzirom na to da su odlučili da se rastanu fizički i u poslovnom smislu. Svojevremeno „Daily Mail“ je pisao da Kejt i Megan „ne mogu jedna drugu da gledaju očima“.

Hari i Vilijam imaju sopstvene projekte i humanitarne organizacije, ali su složni kad je u pitanju dobrotvorna organizacija za mentalno zdravlje. Braća su javno govorila o problemima koje su imali nakon smrti majke princeze Dajane 1997. godine. Kad je prvi put objavljeno da se vojvode Saseksa i Kembridža razlaze poslovno mnogi su mislili da više nikad neće sarađivati, kako se ispostavlja u nekim situacijama su spremni da prevaziđu prepreke.

Izvor: ZENA

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top