3 horoskopska znaka prema kojima oktobar neće imati milosti

pixabay.com

Lifestyle

3 horoskopska znaka prema kojima oktobar neće imati milosti

Čini se da će horoskop za oktobar žestoko „razdrmati“ život nekim znakovima – donosi im dosta haosa, promena, problema i drugih poteškoća, tako da će ovi znaci Zodijaka sa nestrpljenjem očekivati kraj meseca. Ali ne brinite, samo morate sačekati da loš period prođe, a onda će stvari postati mnogo bolje.

Bik
S obzirom na to da Uran prolazi kroz vaš znak, vi ste usred neočekivanog haosa, tako da ćete osetiti velike promene u ovom periodu. Takođe, u narednih nekoliko nedelja, postoje šanse da se suočite sa intenzivnim, misterioznim i osvetoljubivim ljudima, samo zato što će Venera biti u retrogradnoj poziciji u oblasti partnerstva.

Znamo da ponekad želite da budete „nevaljali“, ali s obzirom na uzbuđenje, ponekad to jednostavno nije vredno.

Lav
Sunce putuje kroz vašu treću kuću komunikacije, misli, braće i sestara i bliskih ljudi, tako da ste potpuno zaokupljeni ciljevima i obavezama. U ovoj sezoni postoje i šanse da imate neke porodične probleme.

Istina je da svi imamo „smeće ispod tepiha“, a sa Venerom u Škorpiji, jednostavno nemate drugog izbora osim da se suočite sa njim i na kraju „očistite“. Istina nije uvek lepa, niti bi trebalo da bude – jer je istina. Drugim rečima, nemojte se bojati da kažete šta mislite.

Jarac
Sezona Vage nije ništa u poređenju sa onim što ste prošli u poslednjih nekoliko meseci. Ali ova sezona će vam doneti dodatni pritisak na trenutnu situaciju.

Ali nemojte da paničite, jer će se iz ovog ludila pojaviti nešto dobro – a to ćete saznati kad sezona Vage prođe.

Izvor: noizz.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top